• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilijams-Gos: Ne razmišljamo o finalu i Zvezdi

Autor mondo.rs

Plejmejker Partizana kaže da je uzbuđen pred prvi kup turnir u karijeri, gde će crno-beli imati priliku da se iskupe za neuspeh u ABA ligi.

 Vilijams-Gos: Ne razmišljamo o finalu i Zvezdi Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

Regionalna liga je praktično prošlost, iako u martu treba da se odigraju još dva kola. Partizanov najveći domet je peto mesto, tako da je fokus već prebačen na izazove u nastavku sezone, počev od završnice Kupa Radivoja Koraća.

Najdžel Vilijams-Gos u sredu je zajedno sa Mihajlom Andrićem bio domaćin u zvaničnoj prodavnici crno-belih u Bulevaru despota Stefana.

Uvek raspoloženi Amerikanac družio se sa navijačima, a potom izneo očekivanja od turnira u Nišu, koji za Partizan počinje četvrtfinalom protiv Zlatibora (petak, 19.30), a dan kasnije trebalo bi da usledi duel sa Megom ili Dinamikom.

"Uzbuđen sam. Slušao sam priče o Kupu i definitivno me podseća na konferencijske turnire kakve sam igrao na koledžu. Tri utakmice za tri dana, igra se na ispadanje... Svaki put kad je tako, igra se visokim intenzitetom i jedva čekam da izađem na teren".

Koliko znaš o prvom protivniku?

"Ne znam mnogo, ali takmičenje je takvo da učestvuju najbolji timovi iz Srbije. Kada se u jednoj utakmici rešava ko ide kući, svako svakoga može da pobedi. Probaćemo da izvučemo najbolje iz sebe tokom svih 40 minuta".

Da li vas dodatno motiviše činjenica da Partizan nije osvojio nijedan trofej skoro četiri godine?

"Naravno. Nismo ušli u plej-of ABA lige, ali zato imamo šansu da već sada podignemo prvi trofej u sezoni".

Razmišljate li već sada o finalu protiv Crvene zvezde?

"Oni su na drugoj strani 'kostura', moraju da dobiju dve utakmice i mi moramo da dobijemo dve, da bismo došli dotle. Kada ideš na ovakav turnir, moraš da budeš koncentrisan samo na prvu utakmicu koja sledi. Ne smeš da gledaš predaleko, jer, kao što sam rekao, može svašta da se dogodi", oprezan je Vilijams-Gos.

"Naravno da je finale protiv Zvezde mogućnost, ali sada treba samo da mislimo o tome kako da napravimo najbolji mogući start".

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

VELIKO FINALE PARTIZAN ZVJEZDA I NARAVNO PARTIZAN OSVAJA NIŠ A ZVJEZDA NAKON TOGA GUBI I U FINALU ABA LIGE OD BUDUĆNOSTI

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC