• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleks Song: Od Barse i Arsenala do probe u Betisu!

Autor mondo.ba

Kameruncu karijera ide "silaznom" putanjom...

Nekadašnji igrač Barselone i Arsenala Aleks Song je bez kluba od kada je prije dvije sedmice raskinuo ugovor sa Rubinom iz Kazanja, zbog finansijskih problema u kojima se našao ruski klub.

Song je u protekle dvije sedmice trenirao u Londonu sa Arsenalom, klubom u kojem je "napravio ime", a za to vrijeme je značajan broj navijača ekipe sa "Emirejtsa" izrazio želju da se Kameruncu ponudi ugovor.

Ipak, Arsen Venger se nije odlučio na taj korak pa će Song iz Engleske po drugi put otići u Španiju, tačnije u Betis na probu!

U Sevilji će se, ako zadovolji ukuse Kikea Setijena, pridružiti nekadašnjim saigračima iz Barse, Marku Bartri i Kristijanu Telju.

Ovaj potez bivšeg reprezentativca Kameruna će razočarati Bakarija Sanju, njegovog bivšeg saigrača iz Arsenala, koji je nakon dolaska u Benevento "ubjeđivao" Songa i Samira Nasrija da pođu njegovim stopama.

Aleks Song je karijeru počeo u Bastiji gdje je zapao za oko Arsenu Vengeru i na koncu 2005. stigao u Arsenal. Imao je kratku epizodu na pozajmici u Čarltonu, a 2012. je prešao u Barselonu, koja ga je poslala na pozajmicu u Vest Hem, da bi 2016. godine stigao u Rubin.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC