• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bil Gejts savjetuje Marka Cukerberga

Autor mondo.rs

Mark Cukerberg iskoristio priliku da pita Bila Gejtsa za poseban savjet.

Bil Gejts je sa suprugom Melindom učestvovao na konferenciji u Njujorku, na Hanter koledžu, što je Mark Cukerberg iskoristio da ih u uključenju uživo, putem Facebook Live servisa, pita o stvarima koje su njemu lično bitne.

Vrijednost bogatstva osnivača Facebook društvene mreže, Marka Cukerberga, procijenjena je na više od 71 milijarde dolara, ali to ne znači da uvijek aktivan Mark još uvijek ne uči od drugih. On je u uključenju uživo upitao Bila Gejtsa i njegovu suprugu Melindu Gejts kako bi posavjetovali sebe mlađeg.

"Kada biste mogli da se vratite unazad i date svom mlađem sebi samo jedan savjet, šta bi to bilo? Pitam za prijatelja“, rekao je Cukerberg. Bil Gejts je odgovorio da bi volio da je imao više razumijevanja za vrednovanje različitih vrsta inteligencije. "Bio sam tako naivan kada je u pitanju različit skup vještina. Mislio sam da, ako neko ima visok koeficijent inteligencije, može da bude dobar u bilo čemu. Jednostavno sam mislio da ljudi sa visokim koeficijentom mogu da riješe sve. Volio bih da sam malo drugačije o tome razmišljao“, rekao je Gejts, prenijeli su mediji.

Melinda je navela da bi voljela da je više sebi vjerovala. "Vjeruj sebi. Vjerovatno znaš više nego što misliš“, dodala je ona. "Ta stvar kod vjerovanja... Poenta toga je da vjerujete da možete naučiti sve. Zaista, možete da naučite sve što želite“, rekla je Melinda Gejts.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS