Kristen Bel ima odlične ljubavne savete

Autor:

Glumica Kristen Bel podelila je nekoliko sjajnih ljubavnih saveta.

0
A- A A+

Kristen Bel je svojim obožavaocima za Dan zaljubljenih dala vrlo praktičan poklon: listu saveta za uspešan brak ili srećnu vezu.

Glumica je otkrila da je odlučila da ove savete napiše na molbu jedne obožavateljke, koja ju je zamolila da napiše poruku za prijateljicu koja se uskoro udaje.

"Prvo sam napisala nekakvu čestitku, onda sam pomislila, ‘čeka, pa ti si stara, idata žena, zar ne bi trebalo da imaš neku mudrost da podeliš?’", napisala je Kristen pored liste saveta.

"Kada sam napisala, shvatila sam da je to manje-više način na koji Deks Šepard i ja funkcionišemo i održavamo našu vezu dzravom. Do sada je radilo, videćemo dokle ćemo stići".

Evo njenih saveta ili mudrosti, kako hoćete.

- Ranjivost stvara bliskost i intimnost. Budite ranjivi jedno pred drugim.

- Za deset godina, kada dopamin nestane, zapamtite: život je luda vožnja. Privilegija je da kroz to prođete sa partnerom.

- Razdvajajte se kada je nužno. To će vaš brak učiniti boljim.

- Volite nekoga uprkos manama, neuspesima ili karakternim slabostima, to je najlepša stvar koju možete da uradite.

- Radujte se stvarima koje usrećuju vašeg partnera i dopustite da imate individualne interese.

- Imajte na umu da svi rade sve što mogu sa onim što imaju. Zato nabavite dosta "emocionalnog alata" za rešavanje vaših problema.

Kriste i Deks su veoma iskreni kada je njihov brak u pitanju i kažu da "iako to deluje lako, potrebno je mnogo truda".

Otvoreno su priznali da ponekad idu na terapiju za parove, da razgovaraju o svađama… I izgleda da im za sada dobro ide jer su zajedno više od deset godina a u braku su od 2013. godine. Pa, možda vredi poslušati ove savete…

Ostale vijesti