• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I CSKA kombinovao, ali "bez municije"

Moskovljani bez pogotka u provjeri pred revanš sa Crvenom zvezdom, ali u promijenjenoj formaciji.

 CSKA - Esbjerg 0-0 Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Viktor Gončarenko i moskovski CSKA prepoznatljivi su po formaciji sa tri igrača u zadnjoj liniji (3-5-2), ali moguće je da se to promijeni za revanš utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope iduće srijede u Moskvi protiv Crvene zvezde.

Beogradskih 0:0 primoravaju ruskog predstavnika da napadne, pa će "Armejci" moratu da pronađu rješenje kako da ugroze sjajnu odbranu crveno-bijelih, koja je bez primljenog gola u posljednje četiri utakmice na međunarodnoj sceni, a sa samo jednom loptom u mreži u prethodnih pet mečeva Lige Evrope.

Duel na VEB areni je iduće srede, a i Zvezda i CSKA igrali su ove subote. Crveno-bijeli su u Superligi savladali Javor 3:0, dok su Moskovljani odigrali bez golova sa danskim Esbjergom u prijateljskom meču u Španiji.

I Vladan Milojević i Viktor Gončarenko promešali su sastave za ovu utakmicu, dok je trener ruskog tima isprobao i drugačiju taktiku nego inače: 4-2-3-1.

Odmarali su golman Akinfejev i štoper Vasin, a vezista Golovin - koji je suspendovan za meč sa Zvezdom zbog žutih kartona - igrao je drugo poluvrijeme, sa igračima koji nisu trenutno u prvom planu. Van tima bio je i Aleksej Berezucki, čiji je nastup i dalje neizvjestan zbog povrede.

Evo i svih igrača koje su nastupili za CSKA: Pomazun - Fernandes (od 46. Gordjušenko), V. Berezucki (od 46. Milanov), Ignaševič (od 46. Golovin), Nababkin - Natho (od 46. Tikinzjan), Vernblom (od 46. Bistrović) - Vitinjo (od 46. Žamaletdinov (od 65. Žironkin)), Džagojev (od 46. Hosonov), Kučajev - Musa (od 46. Čalov).

esbjerg
Izvor: YouTube/PFC CSKA Moscow

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC