• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alimpijević: Teško zbog Laze, čeka ga Zvezda

Autor mondo.rs

Treneri oba učesnika prvog polufinala govorili su posle utakmice o povređenom krilu FMP-a.

 KK Crvena zvezda u finalu Kupa Radivoja Koraća Dušan Alimpijević najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Crvena zvezda mts savladala je FMP i ušla u finale Kupa Radivoja Koraća u dobrom šuterskom ritmu.

Posle skoro 30 promašaja za tri poena protiv Borca, ekipa Dušana Alimpijevića postigla je 17 trojki protiv "pantera" i njima slomila otpor ekipe Vladimira Jovanovića.

Uz trijumf crveno-belih i zapažene role Dilana Enisa i Filipa Čovića, utakmicu je obeležila i po svemu sudeći teška povreda Stefana Lazarevića, krila "pantera" koji je sezonu počeo u dresu Zvezde.

Mladi igrač FMP-a povredio se branivši Nemanju Dangubića i nije mogao da sam napusti teren, već je odnet u svlačionicu pre nego što se uplakan vratio na klupu, u duksu i trenerci.

"Osim prve četvrtine sa slabijim uvodom sa naše strane, sve ostalo je bilo dovoljno dobro za ono što na treba za finale Kupa. Ostali smo sa svim igračima, svi su igrali, sačuvali smo potrebnu energiju za sutra, niiko nije prešao 20 minuta i jedina ružna stvar za mene i pre svega za FMP je ta povreda Lazarevića", rekao je posle utakmice Dušan Alimpijević.

"To je divno stvorenje, momak sa fenomenalnim ponašanjem i nažalost te povrede su sastavni deo sporta. Lazu čeka Zvezda, takav igrač treba Zvezdi i nadam se da će se iz te povrede vratiti još jači", dodao je trener Zvezde.

Alimpijević je naglasio da je Filip Čović u prvom delu meča pokazao klasu, a govorio je i o rekonvalescentima - Peru Antiću, koji je u subotu bio u rotaciji i Stefanu Jankoviću, koji je sedeo iza klupe nakon što je propustio prvu utakmicu zbog bolesti.

"Čim je Antić danas bio u sastavu planiran je da igra (u finalu). Danas nije bilo potrebe da se uključuje. Sve ide po planu i programu, Janković će konklurisati najnormalnije, odradio je trening pre utakmice i što se tiče tih stvari sve ide prema programu", objasnio je Alimpijević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC