• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real "šupalj", ali ubojit u Sevilji!

Autor mondo.rs

Marko Asensio iskoristio šansu koju mu je ukazao Zinedin Zidan, a Karim Benzema shvatio da je "pet do 12" - gol posle tri meseca, nakon ulaska s klupe.

Zinedin Zidan je ostavio Karima Benzemu na klupi zbog loše forme i protiv Betisa zaigrao u varijaciji formacije 4-4-2 sa četiri izuzetno ofanzivna igrača, ali bez pravog špica.

Marko Asensio i Lukas Vaskez su praktično igrali po bokovima, dok su napadače "glumili Kristijano Ronaldo i Garet Bejl, a ovakav stil igre imao je i svoje prednosti, ali i mane; očekivano - odbrana je bila izuzetno problematična kod "kraljevića", ali je zato napad bio ubojit.

Upravo je Asensio s dva gola najavio da je on "taj igrač Reala za nastavak sezone", dok su se u strelce po jedanput upisivali Ronaldo, Ramos i Benzema.

Betis je odigrao odlično u drugoj polovini prvog poluvremena kada je "pretrčao" Real i pokušavao iz svih šansi, ali ni njihova odbrana nije mogla da sačuva prednost koju su doneli Mandi i nespretni Načo.

BETIS - REAL MADRID 3:5 (2:1)


Ofanzivni Real igrao je na "sve ili ništa" u drugom poluvremenu i već u 50. minutu posle skoka Serhija Ramosa došao do izjednačenja, da bi deset minuta kasnije "pukla" odbrana Betisa nakon prodora Karvahala, pa je rutinski, iz prve, završio odlični Asensio.

Ako su se zeleno-beli nadali nečemu u ovom meču - i te nade je ugasio Kristijano Ronaldo šutem "kroz" lošeg Antonija Adana u 65. minutu.


Odbrana "kraljevskog kluba" se nije proslavila do kraja meča, pa je Džunior bez problema proleteo po desnoj strani i na drugoj stativi našao Serhija Leona dok su svi kasnili.

Ipak, nije bilo nove drame...

U poslednjih nekoliko minuta zaigrao je i Karim Benzema i uspeo je da pogodi duboko u nadoknadi vremena, prvi put još od kraja novembra.

Zinedin Zidan u ovom meču nije dočekao povratak Gareta Bejla u formu, promašio je Velšanin dve velike šanse, a veliki problem, pred revanš s Parižanima u Ligi šampiona, predstavljaće povreda Marsela koji se već nakon pola sata uhvatio za zadnju ložu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC