• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nejmar, prihvati istinu ili menjaj sport"

Autor mondo.rs

Bivši as Tijeri Anri otvoreno poručio Brazilcu da mora da prizna da je Lionel Mesi najveći i da su svi u njegovoj senci

Nejmar je prošlog leta napustio Barselonu kako bi pokušao da izađe iz senke Lionela Mesija, ali nekadašnji reprezentativac Francuske i bivši igrač Katalonaca Tijeri Anri smatra da mu to neće poći za rukom.

"Ne znam da li je Nejmar otišao iz Barse kako bi izašao iz Mesijeve senke, ali istina je da su svi koji se bave fudbalom iza njega. Ako Nejmar ne želi to da prihvati, onda bi trebalo da promeni sport", izjavio je za katalonski "Sport" Anri.

Brazilac je pre osam meseci doneo odluku da pređe u PSŽ u rekordom transferu u želji da pokuša da osvoji "Zlatnu loptu" i sa francuskim klubom osvoji evropski naslov. U Parizu igra važnu rolu jer je osim 19 postignutih golova, učestvovao u ukupno 30 datih za svoj tim sa još 12 asistencija.

Ali, šanse PSŽ da se dokopaju trofeja Lige šampiona su sve manje, budući da su u prvom meču osmine finala u Madridu pretrpeli poraz od Reala (3:1).

O Nejmarovom ostanku u ekipi "svetaca" mnogo se govori poslednjih nedelja. Upravo ga dovode u vezu sa aktuelnim šampionom Evrope, Realom, sa kojim je možda realnije da stigne do "ušatog pehara" i neke pojedinačne nagrade. Ipak, tamo je prva zvezda upravo najbolji u izboru FIFA Kristijano Ronaldo...

Stručnjaci smatraju da Nejmar ima sve što je potrebno da jednog dana postane najbolji, ali će, se prema njihovoj oceni to možda desiti kada Mesi "popusti".

U 30. godini i dalje je najbolji igrač Barselone i Primere i najzaslužniji što njegov tim čuva vrh tabele sa 65 bodova, sedam više od drugoplasiranog Atletiko Madrida, a čak 17 više od četvrtoplasiranog Real Madrida.

Argentinac, osvajač pet "Zlatnih lopti", prvi je strelac španskog prvenstva sa 29 golova, ali i vodeći asistent sa 11 asistencija ove sezone.

Podjednako dobro mu ide i u Ligi šampiona, gde je i sinoć postigao jedini gol za Barsu protiv Čelsija u Londonu, u prvom meču osmine finala, a ukupno četiri ove sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC