Evo gde je princ Hari muvao Megan Markl

Autor:

Hari nije "mutav" - pogledajte gde je odveo svoju devojku, sada verenicu, Megan Markl...

Maun u Bocvani, je mesto na kojem kao da je stalo vreme. Putevi su prašnjavi, aerodroma nema, ali ni turističkih autobusa.

Pa, čega onda ima?

Netaknute prirode, tišine i romantike. I baš zbog toga je princ Hari tamo odveo svoju buduću suprugu Megan Markl, prošlog avgusta, da proslave njen 36. rođendan, ali i prvih godinu dana otkako su se upoznali.

Pogledajte fotografije:

Mladoj glumici je to bio prvi safari u životu, a ovo putovanje je, navodno, za nju bilo iznenađenje - do poslednjeg trenutak nije znala gde ide.

Ovo jedinstveno mesto nije ni nalik hotelima sa pet zvezdica, ali sve "nedostatke" su nadomestili atmosfera i autentičnost tog kampa, koji je ispunjen raritetima iz zlatnog doba istraživača.

Tamo posetioci mogu da vide starinske mape, glomazne globuse, uzorke raznih insekata. Spava se pod šatorima, u kojima je nameštaj od kože, baš onakav kakv je bio pre nekoliko vekova.

Plafon iznad glavnog trpezarijskog stola je napravljen od padobranske svile, a hleb se pravi ručno, po starinskim receptima.

Životinjski svet u ovom delu Afrike je raznovrstan, tako da su Megan i princ uživali i u tome, jašući slonove i praveći pauze za piknik.

A na kraju dana - spektakularni zalazak sunca...

Šta više treba bilo kome, a naročito mladom zaljubljenom paru. Zar ne?

Pa, treba im - 1.100 evra za jednu noć.

Izvor: YouTube/Breaking News

Ostale vijesti