SMS parkiranje u Beogradu za m:tel korisnike

Autor:

Korisnici usluga kompanija m:tel BiH i m:tel Crna Gora, članica Telekom Srbija grupe, će uskoro moći plaćati parking u Beogradu na najjednostavniji način – putem SMS-a.

0
A- A A+
m:tel Foto: MONDO/Vedran Ševčuk

Upravo razvoj usluge mobilnog plaćanja parkinga za posjetioce iz susjednih zemalja predmet je Pisma o namjerama, koje su 22. februara u Beogradu potpisali generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk i direktor JKP Parking servis Andrija Čupković.

Potpisivanju su prisustvovali i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, generalni direktor kompanije m:tel Banjaluka Marko Lopičić i Vladimir Lučić, izvršni direktor kompanije m:tel Crna Gora.

„Razvoj ove usluge jedna je od prednosti regionalnog poslovanja. Realizacija ove zajedničke ideje kojom će se prvenstveno znatno olakšati boravak korisnicima iz BiH i Crne Gore u prestonici Srbije, ima značaj kako za Telekom Srbija grupu tako i za Grad Beograd. Naši korisnici iz BiH i Crne Gore ubuduće će parking plaćati slanjem SMS poruke iz svojih mreža.“ , istakao je Ćulibrk.

Usluga se realizuje na zahtjev korisnika iz BiH i Crne Gore koji imaju potrebu za čestim privatnim ili poslovnim boravkom u Beogradu.

Nakon testiranja usluge, koje je u toku, korisnici m:tel-a BiH i m:tel-a CG moći će putem mobilnog telefona, jednostavno, efikasno i bez vođenja računa o valuti, da koriste opciju SMS plaćanja parkinga u različitim zonama u Beogradu.

Izražavajući zadovoljstvo postignutim dogovorima za razvoj nove usluge, generalni direktor kompanije m:tel BiH Marko Lopičić je istakao:

„Beograd je jedna od najčešćih destinacija koju naši korisnici posjećuju u Srbiji i veoma sam zadovoljan što će im usluga SMS plaćanja parkinga na neki način pružiti osjećaj kao da su kod kuće. Upravo to i jeste naš poslovni cilj - povezivanje ljudi i gradova kroz ponudu najsavremenijih usluga.“

O svim detaljima o načinu realizacije usluge, m:tel korisnici će biti direktno informisani u narednom periodu. Takođe, ukoliko bude postojalo interesovanje korisnika, usluga SMS plaćanja parkinga za korisnike iz BiH i Crne Gore biće omogućena i u drugim većim gradovima u Srbiji.

Ovo još jedan dobar primjer saradnje u okviru Telekom Srbija grupe, koja za svoje korisnike konstantno donosi brojne prednosti najpovoljnije regionalne komunikacije u državama u kojima grupa posluje.

Tagovi:

Ostale vijesti