• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Realova bolnica: Samo ONI nisu bili povređeni

Autor mondo.rs

Sreća u nesreći je da je jedno od tih imena i Kristijano Ronaldo...

Zinedin Zidan ove sezone još nije dočekao konferenciju za medije pred meč u Primeri ili Ligi šampiona na kojoj bi mogao da konstatuje "svi moji igrači su zdravi".

Problem sa povredama znatno je uticao na sezonu Real Madrida i loša izdanja u domaćem prvenstvu, ali ekipa se još uvek bori za najvažniji trofej i čeka revanš u Parizu (prvi meč 3:1), ali najverovatnije bez Luke Modrića i Marsela.

Zidan će tako i za ovaj meč na "Parku prinčeva" morati da smišlja nova taktička rešenja, a zapravo samo šestorica igrača nisu bila povređena ove sezone!

To su Kazemiro i Načo, odnosno ređe korišteni Borha Majoral, Kiko Kasilja i Ašraf Hakimi. Povređen nije bio ni Kristijano Ronaldo, ali je zbog suspenzije dobijene na meču Superkupa propustio nekoliko mečeva na startu prvenstva, dok ga je Zidan i odmarao u nekim susretima - kao u sredu protiv Leganesa.

Španska "Marka" je prebrojala da su čak 30 povreda zaradili fudbaleri Reala i da je zbog toga, kraće ili duže, van terena bilo 18 fudbalera

Povrede su tako imali Garet Bejl, Kejlor Navas, Toni Kros, Marselo, Serhio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić, Markos Ljorente, Lukas Vaskez, Marko Asensio, Rafael Varan, Isko, Dani Karvahal, Dani Sebaljos, Mateo Kovačić, Teo Ernandez, Hesus Valjeho i Luka Zidan.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC