• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Nemačkoj: "Moramo da se trgnemo"

Autor mondo.rs

Crveno-beli putuju u Bamberg.

 Zvezda u Nemačkoj: "Moramo da se trgnemo" Izvor: MN PRESS

Posle neuspešnog napada na prvi trofej u sezoni, košarkaši i stručni štab Crvene zvezde mts vratili su pažnju na Evroligu.

Ekipa Dušana Alimpijevića otputovala je u Nemačku, gde će u petak igrati protiv Bamberga, tamošnjeg prvaka koji je početkom nedelje otpustio trenera Andreu Trinkjerija i ostavio na klupi njegovog prvog pomoćnika, Ilijasa Kancurisa.

Poruke crveno-belih su jasne - zaboraviti loše nastupe u Nišu i vratiti se na stazu kojom su išli pre borbe za prvi trofej.

"Posle kupa idemo dalje, moramo da se trgnemo i da se vratimo na onaj put na kome smo bili pre Niša", rekao je u najavi meča u Bambergu trener Zvezde Dušan Alimpijević.

"Sama činjenica da nas očekuje utakmica sa Bambergom je i motiv više, jer su nas pobedili u Beogradu u 'Areni' i iz tog razloga ćemo biti dodatno motivisani. Odlaskom trenera Trinkijerija ne verujem da će se nešto puno promeniti, utakmicu će voditi njegov pomoćnik koji ih je i vodio u prethodnom periodu, dok je trener Trinkijeri bio na operaciji", dodao je on.

U stručnom štabu Zvezde znaju kakav ih rival dočekuje.

"Očekujem sličnu igru koja ih je krasila u prethodnom periodu, odlični individualci na spoljnim linijama, pre svega Heket, Hikmen... Odlična spoljna linija i u njenom zaustavljanju vidim jedan od načina da dođemo do dobrog rezultata".

Kapiten crveno-belih Branko Lazić rekao je da je u Nemačkoj cilj - pobeda.

"Oni su nam dužnici iz prvog dela sezone, kada su nas savladali u Beogradu, ali na prvom mestu želimo da se vratimo na pobednički kolosek. Želimo da nastavimo da pružamo dobre partije u Evropi, kako bismo potpuno spremni dočekali nastavak sezone u ABA ligi".

Ekspedicija Zvezde će sleteti u Minhen, a potom će autobusom otići u Bamberg. Utakmica u "Brose areni" zakazana je za petak u 20.45 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC