• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lepa Ruskinja mora da vrati olimpijsku medalju

Autor mondo.rs

Anastazija Brizgalova ostala je bez bronzanog odličja na ZOI u Pjongčangu zbog svog supruga sa kojim se takmičila u miksu u karlingu

Anastazija Brizgalova, koja je prvukla veliku pažnju javnosti svojim atraktivnim izgledom na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, vraća se u Rusiju bez osvojene medalje u karlingu.

Ona je sa suprugom Aleksandrom Krušelnickim osvojila bronzu u miksu u karlingu, ali je potvrđeno da je njena "jača polovina" koristila nedozvoljena sredstva, pa mi je odličje oduzeto.

Krušelnicki je priznao je da je prekršio doping pravila, jer je bio pozitivan na zabranjenu supstancu meldonijum nakon što je osvojio bronzu u mešovitom dublu sa Anastasijom Brizgalovom.

Sud za sportsku arbitražu saopštio je da je ruski takmičar u karlingu odustao od saslušanja i da je prihvatio kaznu, odnosno privremenu suspenziju.

I pre zvaničnog saopštenja Suda za sportsku arbitražu, ruska karling federacija je navela da je Krušelnitskij odlučio da vrati medalju jer je verovao da nema šanse da dobije slučaj.

Krušelnicki je bio među 168 ruskih takmičara kojima je Međunarodni olimpijski komitet dozvolio da se takmiče u Pjongčangu, ali ne pod zastavom matične države nego olimpijskim obeležjima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC