• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin trening oporavka: Osmesi zamenili suze

Autor mondo.rs

Crveno-beli prvi put na okupu posle povratka iz Moskve.

Četvrtak je bio slobodan za fudbalere Crvene zvezde, a u petak su se ponovo okupili na stadionu Rajko Mitić i odradili prvi trening po povratku iz Moskve.

Evropska priča je završena eliminacijom od CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope, ali pred ekipom Vladana Milojevića je još mnogo posla do kraja sezone. Ionako je titula u prvenstvu Srbije od početka bila prioritet...

Suze koje su obeležile povratak iz Rusije, ovog petka zamenili su osmesi. Glave su se "ohladile", igrači pomirili sa tim da je jedna lepa priča završena i okrenuli se izazovima u Superligi, u kojoj posle 23. kola imaju devet bodova više od drugoplasiranog Partizana.

Crveno-beli bi trebalo da u nedelju od 13 časova igraju u Subotici protiv Spartaka, ali je moguće da dođe do odlaganja zbog lošeg terena usled snega i zime.

"Očekuje nas zaista teško gostovanje. Spartak ume da bude zaista nezgodan protivnik i svesni smo da moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo susret koji nas očekuje kako bismo osvojili nova tri boda. Sve ono što je bilo u prethodnom delu sezone ostavljamo iza nas, odradili smo odličan posao u Evropi, pokazali smo da Crvena zvezda ima budućnost. Sada nastavljamo da radimo kako bismo ostvarili ono što nam je bio glavni cilj pre početka sezone, osvajanje 'duple krune'", izjavio je Marko Gobeljić za klupski sajt.

Igrači koji su u sredu u Moskvi bili u startnoj postavi trenirali su nešto kraće od saigrača, a odvojen od svih bio je Filip Stojković. Neumorni desni bek je u dosadašnjem toku sezone upisao ubedljivo najviše minuta u crveno-belom dresu, a iako je samo lagano trčao krugove oko terena, poručio je da će biti spreman i za gostovanje u Subotici.

Moguće je da ga Milojević, ipak, poštedi i na teren pošalje upravo Gobeljića, koji je najavio da očekuje zanimljiv duel protiv Spartaka, a prognozirao je i ko bi mogli da budu strelci za Zvezdu.

"Spartak igra ofanzivan fudbal, nisu fokusirani na odbranu kao dosta ekipa i zato sam siguran da nas očekuje zanimljiva utakmica. Siguran sam da će naši napadači dosta doprineti tome, da će Pešić i Adžić nastaviti golgetersku seriju u domaćoj ligi, a mogao bi da im se pridruži i Radonjić. Šalu na stranu, ko god da postigne gol bićemo svi presrećni jer nam je pobeda primarni cilj. Teren će biti sigurno težak za igru, nadam se da ćemo se brzo prilagoditi i daćemo sve od sebe da nam to ne predstavlja prepreku", dodao je Gobeljić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC