"Više se ne nerviram oko estrade"

Autor:

Aleksandra Radović otkrila je za naš portal šta misli o trenutnom stanju na domaćoj muzičkoj sceni

"Više se ne nerviram oko estrade" Foto: MONDO/Stefan Stojanović Aleksandra Radović

Međutim, mnogi smatraju da je muzička scena "srozana", i da joj je kvalitet znatno opao...

"Pravo da vam kažem, ja se trudim da gledam svoja posla. Sve dok sam se uzbuđivala previše oko toga šta se dešava kod nas na sceni, bilo mi je mnogo veće opterećenje, jako nerviralo sve što se dešava u smislu manjka kvaliteta na našoj muzičkoj sceni. Međutim, danas se trudim da samo ja dam kvalitet i da to što ja radim bude dobro. Ako se nekome dopadne - divno, a ako ne, barem ću završiti ovu karijeru onako kako sam ja želela, iskreno i uz muziku koju volim", istakla je Aleksandra u razgovoru za MONDO.

Fajt pevačica: Šta ćeš ti ovde?! (VIDEO)

S obzirom na to da je ona kao pevačica aktivna i prisutna još od davne 1997. godine, pitali smo je da li smatra da je nešto mogla da uradi drugačije?

"Pa, sad, ako gleda tako čovek, ima svašta što je moglo da se uradi drugačije. Generalno, mislim da je put dobar i da bez obzira što je teži, jeste u svakom smislu isplativiji jer moj cilj i jeste da moja muzika traje, da se peva generacijama i da je nekada neke mlađe generacije obrađuju."

Ono što smatra najvećim izazov u profesiji je ne podleći uticaju drugih...

"Najveći izazov je zapravo ostati svoj, jer ste stalno pod uticajem drugih i neprestano vam ljudi govore: 'To nije komercijalno, treba da bude komercijalnije'. Tako da, možda je najveći izazov za svakog od nas koji želimo da radimo posao koji volimo, na način koji je dostojan muškarca ili žene, ostati svoj u svemu tome."

Aleksandra iza sebe ima objavljena četiri studijska albuma, a bila je i član žirija muzičkih takmičenja Pinkove zvezde i Tvoje lice zvuči poznato.

Ostale vijesti