• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANGT: Partizan i Zvezda u finalu!

Autor mondo.rs

U petak 26 poena, a u subotu 28 za Marka Pecarskog koji je vodio Partizan do finala "ANGT" u organizaciji Evrolige. Zvezda bolja od Efesa, "večiti" derbi u finalu.

 ANGT: Partizan i Zvezda u finalu! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Partizan je prvi finalista "Adidas Next Generation" turnira u organizaciji Evrolige.

Crno-beli juniori su nakon pobede nad Megom (101:98) upisali i drugi trijumf savladavši češku ekipu GBA Prag (78:63) uz daleko manje drame nego u petak, pa su bez obzira na ishod njihovog večerašnjeg duela sa Cibonom - "osvojili" grupu A i plasirali se u finale.

Partizan je i u ovom meču predvodio Marko Pecarski s 28 poena i 10 skokova, drugi uzastopni dabl-dabl, a pratio ga je Aleksandar Davitkov s 17 poena.

Crvena zvezda i Efes, dve ekipa koje su do danas imale po dve pobede, odlučivale su u međusobnom duelu o drugom finalisti. O prvom mestu odlučivaće se u "večitom" derbiju, jer su crveno-beli savladali turski tim 87:70.

Partizan i Zvezda sz takmičenje po grupama završili skorom 3-0, "Parni valjak" je u meču bez rezultatskog značaja pobedio Cibonu 99:71.

Finale se igra u nedelju od 20.00 (Železnik). Šampion turnira će se plasirati na Fajnal ejt, koji će biti održan paralelno sa seniorskim Fajnal forom Evrolige u "Štark areni".

"Vize" za Beograd su sa prva tri kvalifikaciona turnira "ANGT" izvadili Real Madrid, Lijetuvos Ritas i Huventud, dok će još četiri pozivnice klubovima uručiti Evroliga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC