• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Penal, Vučić, Zdjelar - kIKS Partizana!

Autor mondo.rs

Partizan jedva stigao do boda u duelu sa Zemunom u 24. kolu Superlige Srbije. Vučić strelac za goste iz penala u 70, Zdjelar za crno-bele u petom minutu sudijske nadoknade.

 Penal, Vučić, Zdjelar - kIKS Partizana! Izvor: MN PRESS

U četvrtak je Partizan ostao bez Evrope, a samo tri dana kasnije - u nedelju i bez titule (verovatno). Svi će se složiti da do kraja Sruperlige Srbije ima još dosta da se igra - čitavih 16 utakmica plus presek kada će se osvojeni bodovi prepoloviti posle 30. kola, ali, čini se, malo ko veruje da "parni valjak" može da odbrani šampionsku krunu.

Za to je potrebna igra, a Đukićev tim je nema!

Crvena zvezda posle 24. kola ima velikih 11 bodova prednosti. Lider je pobedio u Subotici, a Partizan kiksnuo kod kuće protiv Zemuna - 1:1 (0:0).

Bila je to još jedna bleda partija izabranika Miroslava Đukića, koji su nastavili tradiciju da na svakom od poslednjih osam mečeva prime barem gol.
Zemun je poveo preko Nemanje Vučića u 70. minutu. Prvo je igrač ekipe iz Gornje varoši iznudio penal u duelu sa debitantom Lukom Cucinom, a zatim je lucidno "Panenkom" sa 11 metara matirao Vladimira Stojkovića.

Partizan je tek po isteku i četvrtog minuta sudijske nadoknade uspeo da preko Saše Zdjelara stigne do izjednačenja. Precizno je vezista crno-belih sa 13-14 metara šutirao u donji levi ugao odličnog Marka Miloševića, iskorstivši veliki pritisak "valjka" na odbranu Zemuna.

Osim sjajnog šuta Danila Pantića i odbrane Miloševića, prvo poluvreme pred praznim tribinama stadiona "JNA" (suspenzija FSS) proteklo je u negledljivom fudbalu u kojem je Partizan čuvao loptu i pokušavao da probije bedem Zemuna. Čak su gosti i u tom delu izveli vrlo opasan napad, ali je rezultat ostao nepormenjen.

Ulaskom Saše Ilića i Đorđa Ivanovića, kao i Leandrea Tavambe, Partizan je nekako uspevao da dođe do prilika, do kojih nije nikako na poslednja dva meča protiv Mladostih iz Lučana (2:1) i Viktorije Plzenj (0:2).

Ali...

Ni to nije moglo da popravi utisak koji su crno-beli ostavili protiv Zemunaca. Partizan je loš ili bolje reći očajan, bezidejan, malokrvan i hitno mu je potrebna bilo kakva reakcija ili promena. Čelnici kluba su mirno prihvatili eliminaciju iz Evrope, ali su odmah posle meča u Plzenju komandovali napad na titulu i Kup. Prvi pokušaj konsolidacije i pozitivnog impulsa je propao i samo brodubio krizu šampiona.

PARTIZAN: Stojković - Cucin, N. R. Miletić, Ostojić, Urošević - Zdjelar, Pantić (od 66. Ilić) - Tošić (od 74. Ivanović), Suma, Janković (od 46. Tavamva) - Ožegović.

ZEMUN: Milošević - Milutinović, Cvetković, Trajković, Vučić - Luković, Kiso - Simić, Asani, Vukadinović - Đenić (od 74. Đalović).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC