• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako je ovo neko zaslužio, to je Junajted"

Autor mondo.rs

Žoze Murinjo pohvalio je ekipu posle pobede protiv Čelsija.

Mančester junajted - Čelsi 2:1!

To je rezultat velikog derbija na Old Trafordu, gde su se "crveni đavoli" vratili na drugo mesto tabele i gde je Čelsi do daljeg ostao ispod crte koja deli klubove koji idu u Ligu šampiona od ostalih.

Posle utakmice i rukovanja sa svojim velikim rivalom, Antonijom Konteom, menadžer Junajteda Žoze Murinjo smireno je i bez snažnih poruka razgovarao sa novinarima.

"Pobedili smo fantastičan tim. Postoji neki razlog zašto su bili šampioni prošle sezone i postoji razlog zašto su igrali dobro protiv Barselone. Isto tako postoji i razlog zašto su danas dobro počeli derbi", rekao je Žoze Murinjo.

"Savladali smo veoma dobru ekipu. Morali smo da budemo organizovani, disciplinovani i svi su morali da prate plan za ovu utakmicu. Morali su da imaju duh. Pobedili smo veoma dobar tim", ponovio je Portugalac.

"Kada su pogodili stativu pogledao sam igrače, gledao šta možemo da uradimo i koga da krivim. Ipak, bio je to veoma lep potez i nismo tu mogli ništa. Posle smo našli način da igramo protiv njih. Dobro smo kontrolisali Edena Azara. Vilijan je fantastičan igrač i ubio nas je tim golom, ali smo ipak zadržali kontru i to smo imali, iako nije bilo mnogo šansi".

Upitan za pojedinačni učinak svojih igrača, hvalio je Skota Mektomineja, vezistu koga je nazvao "odličnim fudbalerom".

"Ne volim da ističem ponaosob. Nemanja Matić je takođe odigrao veoma dobro u sredini. Dobri su bili i defanzivci. Aleksis Sančez je takođe uložio veliki trud. U drugom delu utakmice bili smo veoma samopouzdani. Ako je neko zaslužio pobedu - to smo mi", dodao je Portugalac.

Na pitanje da li je ova pobeda posebna, Portugalac je odgovorio...

"Nije posebna zato što je to Čelsi, već je posebna zato što smo pobedili šampione, fantastičan tim koji je veoma teško pobediti. Posebna je i zato što su ovo tri boda koja nas zadržavaju na drugom mestu, za koje se borimo".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC