• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Kome je u interesu da se ovako rešava?

Autor mondo.rs

Posle remija na svom stadionu u duelu sa Zemunom, FK Partizana prosledio saopštenje medijima smatrajući da je sudija Dejan Santrač direktno uticao na ishod meča.

 Partizan-Zemun-saopstenje. Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Partizan je našao krivca - to je Dejan Santrač!

Klub iz Humske neposredno posle završetka meča između Partizana i Zemuna, koji je završen bez pobednika, dostavio je medijima saopštenje za javnost u kojem se pita "kome je u interesu da mimo pravila fudbalske igre, naočigled sportske javnosti, odlučuje o šampionu Srbije".

 Crno-beli smatraju da su drastično oštećeni u 69. minutu kada je glavni sudija Santrač dosudio penal za Zemun. U Partizanu su uvereni da je Luka Cucin imao ispravan start i da je Nemanja Vučić iscenirao najstrožu kaznu, odnosno da je zbog obmane trebalo da dobije žuti karton, a ne da bude nagrađen najboljom prilikom za gol.

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celini:


"Nakon današnje utakmice između FK Partizan i FK Zemun, prinuđeni smo da se obratimo fudbalskoj javnosti. U proteklom periodu upozoravali smo na tretman koji FK Partizan ima u domaćim takmičenjima. Danas, sa žaljenjem i ogorčenošću moramo da konstatujemo da smo bili u pravu.

Naša ekipa je na današnjoj utakmici oštećena na drastičan način - dosuđivanjem nepostojećeg jedanaesterca u korist FK Zemun, pri rezultatu 0:0. Pregledom video snimka, očigledno je, van svake sumnje, da nije postojao ni najmanji fizički kontakt između igrača FK Partizan i igrača FK Zemun.

Koji je to kontakt glavni sudija meča video tom prilikom, ostaće tajna za sve učesnike ove utakmice, kao i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji. Time je FK Partizan onemogućen da trijumfuje u ovoj utakmici.

Ne možemo, a da se ne zapitamo, kome je u interesu da mimo pravila fudbalske igre, naočigled sportske javnosti, odlučuje o šampionu Srbije? FK Partizan će se zvaničnim putem obratiti nadležnim fudbalskim organima i uložiti žalbu na današnje suđenje. Ukoliko se ovakvo drastično suđenje na štetu našeg kluba nastavi i u narednim utakmicama, unapred upozoravamo da ne možemo i nećemo sedeti skrštenih ruku", stoji u saopštenju FK Partizan.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC