• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Istanbul GORI: Veliki je majstor Rikardo Kvarežma!

Autor mondo.rs

Maestralni Portugalac rešio derbi i doneo Bešiktašu ogromnu pobedu protiv Fenerbahčea, 3:1!

  Fenerbahče je stigao na stadion Bešiktaša sa namerom da pobedi aktuelnog šampiona i da mu definitivno izbije i poslednji razlog da se nada tituli.

Plan je funkcionisao u prvih 45 minuta. Fernandao je doveo goste u vođstvo i nagovestio oproštaj učesnika nokaut faze Lige šampiona od odbrane pehara.

A, onda - preokret!

BEŠIKTAŠ - FENERBAHČE 3:1 (0:1)

Hrvatski štoper Domagoj Vida izjednačio je u 49. minutu, pre nego što je Rikardo Kvarežma (34) svojom magijom ukrasio istanbulski derbi.

Nekadašnji igrač Barselone najpre je u 77. minutu u svom stilu, udarcem "spoljnom" doneo vođstvo Bešiktašu, a u nadoknadi vremena je postavio konačan rezultat iz nemoguće pozicije, iz "mrtvog" ugla!

Srpski internacionalac Duško Tošić odigrao je ceo meč u kojem se turski prvak ipak izjednačio sa trećeplasiranim Fenerom (po 44 boda) i primakao na samo tri boda udaljenosti od lidera, Galatasaraja.

Ako drugoplasirani Bašakšehir u ponedeljak pobedi Genčler pobeći će Bešiktašu na pet poena, koji su ipak dostižniji od minusa na koji bi ekipa Senola Guneša skliznula da fenomenalni Kvarežma nije iskočio i zablistao.

Tabela: Galatasaraj 47, Bašakšehir (-1) 46, Bešiktaš 44, Fenerbahče 44, Kajzeri 38, Trabzon 36, Goztepe 36, Sivaspor 34, Malatjaspor 31, Ahisar 30, Kasimpaša 29, Bursa 27, Genčlerbirligi (-1) 25, Antalija 25, Alanja 21, Konja 21, Osmanlispor 20, Karabuk 12

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC