• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atletiko se sprema za Barsu, 2:5 u derbiju!

Autor mondo.rs

Madriđani pokazali snagu u Andaluziji.

Očekivao se derbi u Andaluziji, ali ga nije bilo. Atletiko Madrid je razbio Sevilju i ostao na jednocifrenom zaostatku za Barselonom.

SEVILJA - ATLETIKO 2:5 (0:2)

Dijego Kosta oteo je u 29. minutu loptu "desetki" domaćih Ederu Banegi i u dva poteza postigao gol. Već dok su slavili taj gol na licima Madriđana videlo se da ne planiraju kući ni sa čim manjim od tri boda.

Antoan Grizman, trostruki strelac, potvrdio je pobedu golčinom sa 18 metara u 42. i pogotkom iz penala u 51. minutu, a Koke je u 65. "zaključao" utakmicu, kaznivši još jednu grešku domaćih.

Dominantnih 0:5 takođe je postavio Grizman, udarcem u 81. minutu iz peterca na perfektnu asistenciju Saula, a domaći su do kraja koliko-toliko ublažili neuspeh, golovima veziste Pablo Sarabija, u 86. minutu i centarfora Nolita u 89.

Razlika od pet golova mogla je da bude i veća da su Madriđani hteli, odnosno da su bili malo precizniji u završnicama akcija. U jednom od tih napada Grizman je pre svog trećeg pogotka dobro zatresao stativu.

Atletiko je ovim uspehom produžio seriju pobeda na sedam mečeva i u odličnom raspoloženju dočekuje dane pripreme za utakmicu protiv Leganesa u sredu, koja će biti i poslednja provera "jorgandžija" za nedelju i veliki derbi protiv Barselone na Nou Kampu.

Sevilja će za to vreme zaboravljati mučnu nedeljnu noć i to da je završila februar kako ga je i počela protiv Eibara, kada je takođe primila pet golova (1:5).

Pročitajte sve rezultate i pogledajte trenutnu tabelu Primere.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC