• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikad nije rano, Banjaluka se sprema za 2019.

Autor mondo.ba

Iako smo tek dočekali 2018., Banjaluka se već sprema za doček 2019. Gradske vlasti su pozvale sve zaintersovane subjekte za organizaciju „Banjalučke zime 2018/2019“.

 Nikad nije rano, Banjaluka se sprema za 2019. Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO
Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

"Grad Banja Luka raspisao je danas javni poziv svim zaintersovanim subjektima za organizaciju „Banjalučke zime 2018/2019“, u nastojanju da obogati turističku ponudu tokom novogodišnjih praznika i da od našeg grada napravi jednu od najatraktivnijih regionalnih destinacija za narednu zimu", sapšteno je iz Gradske uprave.

Javni poziv se odnosi na organizaciju zimskih događaja na šest lokacija na području šireg centra grada. Svi koji se prijave dobijaju ponuđene lokacije potpuno besplatno, a zauzvrat moraju ponuditi dobar novogodišnji program čije je trajanje planirano od 1. decembra ove do 15. januara 2019. godine.

Za ovaj, atraktivni posao mogu konkurisati sve domaće i regionalne marketinške agencije, kao i privredni subjekti, registrovani za obavljanje turističkei ugostiteljsko-trgovinske djelatnosti i udruženja građana.

"Svoje prijedloge programa za ovu manifestaciju, zainteresovani mogu prijaviti na danas raspisan javni poziv. Prema javnom pozivu, prijedlozi programa treba da sadrže elemente zabavnog programa za djecu i odrasle u duhu novogodišnjih i božićnih praznika, kao i idejno osmišljeno korišćenje javnih površina koje nudi Grad", stoji na sajtu Grada Banjaluka.

Kako se navodi u pozivu, Grad bi predviđene lokacije ustupio bez naknade, i to na sljedećim površinama:Trg Krajine, park Petar Kočić, pješačka zona u ulici Veselina Masleše (Parkić), park kod Narodnog pozorišta Republike Srpske, park Mladen Stojanović, te plato ispred Muzeja savremene umjetnosti.

„Prodajni prostor, u kojem će se vršiti ugostiteljsko-trgovinska ponuda, treba da bude standardizovan, u osnovnoj boji i materijalima, što će biti naknadno definisano dokumentima između Turističke organizacije i pravnih lica čiji projekti/programi budu izabrani. Istovremeno, Grad će na svakoj lokaciji obezbijediti priključak za električnu energiju, a troškove električne energije u periodu pripreme i realizacije manifestacije snose pravna lica“, navodi se u javnom pozivu.

Rok za dostavljanje prijedloga je do 31. marta, i to putem pošte na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka, Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banja Luka, sa naznakom: Poziv za dostavljanje prijedloga projekata/programa za manifestaciju „Banjalučka zima 2018/2019“ ili elektronskom poštom na adresu: [email protected]..

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE