• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović: Na pobjedu, drugačije ne znamo

Autor mondo.ba

Nakon odličnog otvaranja drugog dijela prvenstva, optimizam u redovima Radnika pred derbi sa Širokim Brijegom (Gradski stadionu u Bijeljini, subota, 14.30).

 Mladen Žižović najava 21. kolo Premijer lige BiH Radnik Široki Brijeg Na pobjedu, drugačije ne znamo Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Snijeg koji već danima pada nije poremetio odlično raspoloženje u taboru bijeljinskog Radnika, koji derbi meč 21. kola Premijer lige BiH sa Širokim Brijegom dočekuje sa velikom dozom optimizma, s obzirom da je u prva dva meča u nastavku sezone od mogućih šest, tim Mladena Žižovića osvojio četiri boda.

U Bijeljini čine nadljudske napore kako bi teren na Gradskom stadionu bio spreman za subotu od 14.30 časova.

"Bez obzira ne vremenske nepogode, utakmica će biti odigrana i to je najvažnije. U proteklih nekoliko dana radili smo improvizovano, u balon sali i na terenu sa vještačkom travom, s obzirom da nismo imali adekvatne uslove za treninge. Ali, nema alibija. To je realnost u kojoj se nalazimo. Nakon dvije odlične utakmice, pokušaćemo da dođemo do prijeko potrebnih bodova. Kada nam se već ukazala prilika za šesto mjesto, oni bi nam mnogo značili", istakao je strateg semberskog premijerligaša.

On je u superlativu govorio o sutrašnjem rivalu.

"Široki Brijeg nalazi se u dobroj seriji, ambicije su im visoke i to potvrđuju dobrim rezultatima. Ali, i mi igramo dobro i nadam se kvalitetnoj predstavi. Očekujemo zanimljivu utakmicu, jer su mečevi Radnika i Širokog Brijega skoro uvijek odlučivani na jedan gol. Idemo na pobjedu, sa ovom ekipom ne možemo i ne smijemo drugačije igrati", optimista je Žižović.

Radnik je drugi dio prvenstva otvorio odlično. Nakon ubjedljivog trijumfa u Bijeljini protiv Borca (3:0), Žižovićev tim uspio je ostati neporažen na "Koševu" u duelu sa Sarajevom (0:0), čime su šanse za Ligu za prvaka znatno porasle.

"Svaki bod u nastavku prvenstva zlata je vrijedan, s obzirom da su četiri prvoplasirane ekipe stvarno ispred svih. Međutim, ova generaca fudbalera Radnika ima kvalitet da se nosi sa svima, što smo pokazali u prethodnoj utakmici, a nadam se da ćemo slično izdanje pokazati i sutra", poručio je na kraju Žižović.

On nema mnogo problema sa igračkim kadrom. Jedino je Ševko Okić trenirao odvojeno od ekipe i neće biti u protokolu za meč.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC