• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratak nakon 12 godina: Moćna, lepa, Sirocco

Autor mondo.rs

Nokia je napravila pravu pometnju najavom Sirocco serije i njenim prvim povratničkim modelom - Nokia 8 Sirocco.

 Povratak nakon 12 godina: Moćna, lepa, Sirocco Izvor: MONDO portal/Marko Čavić

Inspirisan bogatim dizajnerskim nasleđem Nokia telefona, elegantan dizajn i kompaktni stil Nokia 8 Sirocco modela predstavljaju idealan spoj precizne izrade i korisnih inovacija“, rekla nam je Nokia na svom MWC 2018 štandu u Barseloni, ne krijući uzbuđenje zbog premijere novog premijum modela. Uz karakteristike kao što su unapređen režim Dual-Sight, ZEISS optika i precizne akustičke odlike, uključujući i Nokia prostorni audio, ovaj model predstavlja ultra-kompaktan moćan uređaj i jedan od najlepših pametnih telefona do sada.

Vratila se i MATRIX Nokia 8110

Njegov zakrivljeni stakleni završni sloj obavija precizno napravljen okvir od nerđajućeg čelika i čini spoj snage i lepote. Ivice sz debljine samo dva milimetra, a Nokia 8 Sirocco obavijena je 2K ekranom pOLED dijagonale 5.5 inča, od ivice do ivice.

Okvir od nerđajućeg čelika je 2.5 puta snažniji nego aluminijum serije 6000, a 3D Corning Gorilla staklo je dovoljno robusno da izdrži svakodnevne udarce i ogrebotine. Luksuzno izrađen i savršeno izbalansiran, odlično i sigurno leži u ruci zahvaljujući posebno prilagođenom okviru od nerđajućeg čelika koje je obrađeno i polirano metodama obade dijamanta.

Pravljenje izuzetnih fotografija moguće je zahvaljujući kameri sa ZEISS optikom, koja kombinuje ultra-osetljivu širokougaonu glavnu kameru sposobnu da se odlično nosi sa slabim osvetljenjem, uz pomoćnu kameru rezolucije 13 MPx, sa dvostrukim optičkim zumom. Uz Pro Camera mod imaćete potpunu kontrolu nad svim fotografijama koje snimate i moći ćete da pravite fotografije kao pravi profesionalac.

Ovaj model će se naći u prodaji početkom aprila, po prosečnoj globalnoj maloprodajnoj ceni od 749 evra za model sa Snapdragon 835 čipsetom, 6 GB RAM i 256 GB memorije.

Ostale detalje pogledajte na premijeri Nokia 8 telefona.

Nokia 8 Sirocco with Android One TV Commercial - Ordinary life deserves an extraordinary phone
Izvor: Nokia

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS