• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Borac pokazao da može više

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener banjalučkog Borca zadovoljan je osvojenim bodom u Tuzli (1:1) istakavši da je remi sa Slobodom nagovještaj boljih partija i rezultata crveno-plavih.

 Sloboda - Borac 1:1, izjava Igor Janković Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Poslije startnih poraza od Radnika u Bijeljini (3:0) i Krupe u Banjaluci (0:1), fudbaleri Borca su remizirali protiv Slobode u Tuzli (1:1) u 21. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

POVEZANE VIJESTI

Kao da je "pao kamen sa srca" trenera Banjalučana Igora Jankovića.

Mladi stručnjak je posljednjih dana bio na meti kritika banjalučke javnosti, iako je hrabro i pošteno preuzeo krivicu za početne poraze. Doduše, isticao je i da sreća nije bila na strani Borca.

U izjavi za naš portal poslije meča sa Slobodom, mladi trener Borca je najprije iznio svoje viđenje susreta na "Tušnju".

"U prvom poluvremenu smo igrali jako kvalitetno, čak smo u nekim momentima dominirali u Tuzli, ali izostao je pogodak iz nekoliko stvorenih polušansi, koje nismo realizovali. U drugom dijelu, posebno u prvih 15-ak minuta, Sloboda je bila konkretnija, stvarala je prilike i i u tom periodu je stigla do prednosti poslije kornera", rekao je Janković.

Prema njegovim riječima, Anel Husić je na drugoj stativi glavom kaznio grešku odbrane crveno-plavih.

"Postigli su gol iz prekida što je bila greška naše odbrane. Međutim, mi smo u Tuzlu otišli da se nadigravamo, da pokušamo da damo pogodak više od Slobode i do izjednačenja smo stigli zahvaljujući evrogolu Petra Kunića poslije dubinskog pasa".

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Janković je dodao da je Borac mogao do kraja do potpunog preokreta i kompletnog plijena...

"Imali smo još šansi da zabilježimo i pobjedu, ali ne treba posebno da žalimo i da budemo nezadovoljni remijem. Bila je teška utakmica po teškom terenu, ali najvažnije da je Borac pokazao da može više i da ćemo u narednom periodu pružati bolje partije. To smo uostalom nagovijestili i protiv Krupe, kada smo dali maksimum. U narednom periodu sve će biti mnogo bolje".

Već u narednom kolu prije "cijepanja" šampionata na Ligu za šampiona i Ligu za opstanak slijedi derbi protiv Zrinjskog u Banjaluci.

"Protiv Zrinjskog očekujem veliku podršku navijača, to je broj jedan, a mi možemo da obećamo da ćemo dati maksimum kako bismo ostavili što bolji utisak i uz podršku navijača stigli do pozitivnog rezultata. Naravno, Zrinjski je favorit, ali nema predaje", naglasio je šef struke Borca.

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bravo Jankoviću

Kažeš da je Borac dokazao da može više jer ni Slobodu ne može da pobijedi.Izjava ti je za "ono".

Borik

Zarmazena Banja Luka i takozvani “Banjalucani” hoce da Borac igra evropu, a njihovo selo iz njih izaslo nije. Kompleksi. Podrska ljudima u Borcu! Bice bolje...

MILOŠ

O BOŽE PA SA ČIM JE ZADOVOLJAN BODOM KOJI AMA BAŠ NIŠTA NE ZNAČI NA TABELI ZA BORAC

Dobro je

Dobro je da se vracate pozitivnim rezultatima ali pozivati veliku podrsku je drsko nakon jedne od najlosijih sezona u istoriji kluba. Borac igra sramotno lose i za povratak podrske morace mnogo bodova da se osvoji i golova da dadne

Goca

@Dobro je Dobro jest za ovaj tim. Prvo treba vratiri nasledjene dugove pa onda ce vjerovatno biti i za bolju ekipu. Tu niko nista nije placao zadnji 15 godina. Dobro je da i ovi ljudi ne dignu ruke.Jer ove Borceve legende sve znaju a za sve imali cjenu. Pa sto ne napravise vece karijere vec dok hodaju treba biti na kasi Borca. E nema vise.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC