Drogirala dečaka pa snimala zlostavljanje?!

Autor:

Nove optužbe na račun glumice iz "Melrouz plejsa"!

Džejmi Luner (47), glumica iz serije "Melrouz plejs", optužena je da je zlostavljala maloletnika kada je imao samo 16 godina.

Ranije je objavljeno da je neimenovani muškarac, koji je sada u tridesetim godinama, prijavio policiji da ga je Lunerova primorala na oralni odnos 1998. godine. Tada nije bilo precizirano kako su se poznavali, a sada je žrtva progovorila i otkrila jezive detalje.

Entoni Oliver rekao je za "TMZ" da je 1998. upoznao glumicu na jednoj zabavi u Los Anđelesu, gde ga je odveo stariji brat. Oliver je tada imao 16 godina, a glumica mu je najpre dala viski, a zatim i amfetamine.

"Nisam bio pri sebi, nisam bio sposoban za rasuđivanje. Odvela me je u sobu, i tu je bila i neka treća osoba. Primorala me je na oralni seks, osoba koja je bila sa nama je sve snimila," rekao je on tom portalu.

Oliver je incident tada prijavio svojim roditeljima, ali nije jasno zbog čega okruglo dve decenije nisu preduzeti nikakvi koraci kako bi glumica odgovarala za zlostavljanje maloletnika.

Policija u Los Anđelesu pokrenula je istragu po službenoj dužnosti, ali je najverovatnije da glumica neće odgovarati za svoje postupke jer je, po zakonu u Kaliforniji, istekao rok za krivično gonjenje.

Osim u "Melrouz plejsu", Lunerova je igrala u hit serijama kao što su "Sva moja deca", "Zločinački umovi", "Dva i po muškarca", "Prava krv", "Bolje pozovite Saula" i drugim. Ona se još uvek nije oglasila povodom ovih optužbi.

Ostale vijesti