• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nokia rešila problem Android nadogradnji

Autor mondo.rs

U saradnji sa kompanijom Google Nokia će korisnicima ponuditi uvek ažurne pametne telefone kroz celu svoju ponudu.

 Nokia rešila problem Android nadogradnji Izvor: Promo/Nokia

Nastavljajući posvećenost isporuci čistog, pametnog, bezbednog i uvek ažurnog Android sistema, HMD Global je na MWC 2018 sajmu u Barseloni najavio da postaje prvi globalni partner, koji će ponuditi niz uređaja u programu Android One kompanije Google. Posvećenost čistom, sigurnom i ažuriranom Android iskustvu, doprinelo je da Nokia pametni telefoni budu prirodan izbor za ovaj globalni program.

Android One već na Nokia telefonima

Tri nova Nokia pametna telefona - Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus i novi Nokia 6 se pridružuju porodici Android One i pružaju visokokvalitetno softversko iskustvo, koje je osmislio Google. Svaki od telefona će ostati pouzdan i upotrebljiv tokom dužeg vremenskog perioda i zadržati najviši nivo bezbednosti koje pruža Google, zahvaljujući tehnologiji veštačke inteligencije.

Uz čist Android, Nokia pametni telefoni stižu bez suvišnih izmena korisničkog interfejsa (UI) ili skrivenih procesa, koji bi mogli da ih uspore ili dodatno troše bateriju, tako da sada možete da uživate u svom telefonu još duže. Svaki od novih modela stiže sa ograničenim brojem pre-instaliranih aplikacija, tako da ćete imati još više prostora za podatake, a poslednje inovacije će vam omogućiti da svakog dana budete u prednosti.

Objasnili smo sve što bi trebalo da znate o Android One >>>

Ovi modeli stižu sa operativnim sistemom Android Oreo, tako da ćete biti u mogućnosti da uživate u najnovijim opcijama, kao što su modalitet “slika u slici”, Android instant aplikacije koje možete komforno koristiti, šezdeset novih emotikona i podešavanjima koja produžavaju život baterije, poput ograničavanja rada aplikacija u pozadini.

Kao dodatak ovim sjajnim, novim Android pametnim telefonima, tu je i legendarni model Nokia 8110. Ovaj model sada dolazi sa mogućnošću 4G povezivanja, aplikacijama koje uključuju Google pomoćnika, Google mape, Google pretragu, Facebook i Twitter, a i prepoznatljivi klizni poklopac označava povratak slajder telefona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS