• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung najbolji, o Nokiji se pričalo najviše

Autor mondo.rs

Završen je MWC 2018, a dva proizvođača telefona posebno su se istakla.

 Samsung najbolji, o Nokiji se pričalo najviše Izvor: MONDO portal/Marko Čavić

Godišnje nagrade, koje dodeljuje stručni žiri GSMA organizacije, krunisale su Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ uređaje, kao najbolje na Sajmu. Osim ove, glavne nagrade na ceremoniji dodele nagrada, Samsung je dobio nagrade i za komplet Gear VR sa kontrolerom, Samsung Pay servis i Samsung DeX stanicu.

Kompanija Samsung je već nekoliko puta istakla da su Galaxy S9 i S9+ njihovi najbolji telefoni, koji su do sada predstavili, kao i da očekuju da prodaja prevaziđe prodaju Galaxy S8 i Galaxy S8+ uređaja.

Za prošlu godinu GSMA je najboljim telefonom proglasila iPhone X.

S druge strane o Nokia telefonima se najviše pisalo i pričalo na Sajmu. Ovo pokazuje Twitter statistika, kao jedno od najvažnijih društvenih medija, na koji se oslanjaju i novinari i korisnici. Prema statistici Twitter mreže, objavljenoj u saradnji sa statističkom kompanijom Brandwatch, Nokia, odnosno @Nokia nalog i Samsung, odnosno @SamsungMobile nalog bili su najčešće spominjani u objavama posetilaca i novinara na toj društvenoj mreži.

Statistika obuhvata četiri dana Sajma i sve objave koje su u sebi sadržale pomenute pojmove, ali i #MWC i/ili #MWC18 oznaku (hešteg).

Zanimljivo je da je Huawei i njihov nalog @HuaweiMobile bili na visokom trećem mestu, iako kompanija iz Kine nije predstavila nijedan novi telefon. Na četvrtom mestu je Google, sa @Google nalogom i konačno Sony i ASUS (@Sony, @ASUS).

Nokia je na Twitter-u spomenuta više od 44.3 miliona puta, Samsung 30.7 miliona, Huawei oko 24, Google 14.1 milion puta i Apple 

Nokia je uspela da se vrati sjajnom ponudom telefona, koja uključuje Nokia 8 Sirocco, Nokia 6 2108 i povratnički model legendarne Nokije 8110. Osim toga, Nokia je obezbedila i bolju i bržu Android nadogradnju, koja će biti omogućena putem Android One platforme, kojoj pridaju tri, od četiri Nokia telefona najavljena na MWC 2018.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS