• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi KEC: Cena 85€, Android Go, izmenjive maske

Autor mondo.rs

Uz ovaj mobilni telefon najbolje Android opcije dostupne su svima.

 Prvi KEC: Cena 85€, Android Go, izmenjive maske Izvor: MONDO portal/Marko Čavić

Model Nokia 1 je novi korak u pristupačnosti tehnologije i objedinjuje karakteristike pametnih modela i prepoznatljiv imidž Nokia telefona, ali i prepoznatljiv dizajn, blizak fanovima širom sveta.

Kako bi što širem krugu ljudi omogućio pristup tehnologiji, ovaj model dolazi sa operativnim sistemom Android Oreo (Android Go izdanje), verzijom Android operativnog sistema optimizovanog za uređaje sa 1 GB RAM-a i manje. Nokia 1 je dizajnirana tako da bude jednostavna za upotrebu, a uz pristup Google Play prodavnici imaćete pristup omiljenim aplikacijama kao što su WhatsApp, Facebook, Instagram, kao i mobilnom bankarstvu i aplikacijama koje su optimizovane za operativni sistem Android Oreo (Go izdanje).

Uz Xpress-on maske, koje dolaze u nekoliko živahnih boja, Nokia 1 telefon može izgledati potpuno drugačije, a lakim postavljanjem i skidanjem ovih „maskica“ u mogućnosti ste da potpuno promeniti svoj stil. Svaka maska je izrađena sa istom preciznošću, pažnjom i visokim nivoom detalja, kao i originalna maska telefona.

Nokia 1 telefon će se naći u prodaji početkom aprila i dolazi u dve boje: crvenoj i tamnoplavoj. Nokia 1 će biti dostupna po prosečnoj globalnoj maloprodajnoj ceni od 85 USD/85 EUR, u cenu nisu uključeni porezi. Xpress-on maske se prodaju posebno i dostupne su po ceni od 7.99 USD/7.99 EUR u Azurnoj, Sivoj, Žutoj  i Pink boji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS