• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se i Ilija Stolica!

Autor mondo.rs

Dva dana pred meč sa Crvenom zvezdom, a dan nakon što se "popeo" na vrh liste želja Partizana, trener Vojvodine prokomentarisao je nezavidnu situaciju u kojoj se našao.

 Ilija Stolica o prelasku iz FK Vojvodina u FK Partizan Izvor: MN PRESS

"Ja sam trener Vojvodine i imam ugovor sa klubom", rekao je Ilija Stolica u ponedeljak, a preneo sajt FK Vojvodina.

Dva dana pred crveno-beli derbi na "Karađorđu" sa Crvenom zvezdom, a dan nakon što je Stoličino prezime izbilo na čelo liste želja čelnika Partizana, trener koji je samo tri puta vodio Vošu sa klupe poručio je da razmišlja samo o ekipi koju je preuzeo u decembru nakon ostavke u Voždovcu.

"Fokusiran sam isključivo na dešavanja u mom timu i svu koncentraciju usmerio jedino ka derbiju sa Crvenom zvezdom", oglasio se Stolica i dodao:

"Sa Vojvodinom smo tek započeli veliki posao revitalizacije kluba, koji trenutno sigurno nije na željenom i očekivanom nivou. Iz tog razloga, sva moja pažnja usmerena je u tom pravcu i pripremi mojih igrača za izazove koji nas očekuju".

/MONDO: KLUPA ČEKA STOLICU/

U prva tri prolećna kola, Novosađani su predvođeni šestim trenerom u prethodnih godinu dana zabeležili pobedu, remi i poraz.

Naredni izazov je u sredu, kada će u 18 časova uz direktan prenos na "Areni sport" početi derbi utakmica 26. kola Superlige. Istog dana, ali dva i po sata ranije i u Beogradu, Partizan će verovatno sa Miroslavom Đukićem na klupi dočekati Rad.

Šta će se dogoditi potom i da li će rukovodstvo crno-belih nastaviti da pritiska nekadašnjeg fudbalera i člana stručnog štaba da, mimo planova, pokupi stvari sa "Karađorđa" i unese ih u kancelariju u Humskoj… videćemo!

Parovi 26. kola:

sreda

Bačka – Radnik (15.00)
Borac – Čukarički
Voždovac – Mladost
Javor – Radnički
Mačva – Napredak
Spartak – Zemun
Partizan – Rad (15.30, Arena sport)
Vojvodina – Crvena zvezda (18.00, Arena sport)

Tabela: Crvena zvezda 66, Partizan 52, Radnički 46, Čukarički 45, Spartak 40, Napredak 40, Voždovac 39, Vojvodina 37, Mladost 33, Radnik 30, Mačva 25, Zemun 25, Bačka 24, Javor 21, Rad 18, Borac 16.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC