• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi masters 2018: Indijan Vels sa ili bez Noleta?

Autor mondo.rs

U Kaliforniji startuje prvi turnir masters serije u sezoni, za koji je prijavljen i Novak Đoković, uz Rodžera Federera, koji brani trofej, rekorder sa pet pehara

U Indijan Velsu 8. marta startuje prvi od devet turnira masters serije u sezoni.

Titulu u Kaliforniji brani Rodžer Federer, koji je pet puta podigao pehar u karijeri i rekorder je sa Novakom Đokovićem, koji je isto to uspeo 2008, 2011, 2014, 2015. i 2016. godine.

Đoković je nedavno otputovao u Las Vegas, gde radi sa trenerima Andreom Agasijem i Radekom Štepanekom. On se nalazi na spisku učesnika mastersa u Indijan Velsu, kao 10. nosilac, ali je i dalje neizvesno da li će nastupati.

SINGL + DUBL = BONUS

Organizatori Indijan Velsa u želji da podstaknu igrače da nastupaju u singlu i u dublu saopštili su da će podeliti bonus od milion dolara onome ko objedini titule. "Želimo da ohrabrimo najbolje svetske igrače i igračice da učestvuju na turniru u dublu. Znamo da naša publika voli dubl mečeve i želimo da im ponudimo najbolje moguće", rekao je direktor turnira i bivši svetski "broj dva" Tomi Has. Do sada su teniseri i teniserke to učinili šest puta, a poslednji put u singlu i dublu iste godine trijumfovala je Ruskinja Vera Zvonareva. Bilo je to 2009. godine.

Đoković je van terena od eliminacije sa Australijan Opena u četvrtom kolu, nakon čega je obavio i manji hirurški zahvat na ruci zbog bolova u laktu zbog kojeg je pre nastupa u Melburnu bio odsutan šest meseci.

Đoković za razliku od Rafaela Nadala, Stena Vavrinke, Žoa Vilfreda Conge i još nekolicine igrača nije otkazao nastup u Indijan Velsu, ali nije ni potvrdio učešće.

Navodno, on je već rezervisao termin u utorak popodne na terenu broj 1 za trening, a dobre vesti prenela je i novinarka Karol Bušar, autorka knjige o Novakovom osvajanju Rolan Garosa 2016. godine.

"Novak je u Vegasu, trenira i plan mu je da igra u Indijan Velsu. Početkom nedelje ima poslednji lekarski pregled. Za sada, sve zvuči dobro", napisala je Karol Bušar na Twitteru.

Novak Đoković brani 90 poena jer je prošle godine eliminisan u četvrtoj rundi. Izbacio ga je Nik Kirjos u dva seta - 6:4, 7:6.

Nagradni fond turnira kategorije ATP 1000, koji će trajati do 18. marta je 7.972.535 dolara. Pobednicima u obe kategorije singla pripašće ček u iznosu od 1,3 miliona dolara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC