"Zašto ste tapšali Kobiju Brajantu?!" (FOTO)

Autor:

NBA zvezda je osvojila Oskara na dodeli s koje je poslata jasna poruka - stop seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju žena... Američki mediji podsećaju na optužbu da je silovao sobaricu

Legendarni NBA košarkaš Kobi Brajant osvojio je Oskara!

Brajant je zlatnu statuetu osvojio kao koautor kratkog animiranog filma "Dear basketball", zajedno sa animatorom Glenom Kinom.

Oduševljeni košarkaš je pozirao s pozlaćenom statuom, glumci, glumice, reditelji su aplaudirali, a onda su novinari sačekali "selebritije" i podsetili ih na skandal od pre nekoliko godina i upitali ih "zašto su tapšali čoveku optuženom za silovanje"?

Većina njih je rekla da "nije znala to za Kobija".

Džejms Franko NIJE BIO NA DODELI

"Pametnije je da se ne pojavljuje" - ovako su glasili naslovi nakon što je glumac optužen za seksualno zlostavljanje glumica osvojio nagradu Zlatni globus.

Kobi je 2003. godine uhapšen i optužen za silovanje sobarice. Suđenje je prekinuto kada je žena koja ga je optužila "prestala da sarađuje s tužilaštvom", nakon čega je objavljeno da joj je Brajant platio pet miliona dolara, što je on demantovao. Potvrdio je da je imao seks s njom, ali da je nije silovao.

Nekoliko godina kasnije je supruga Vanesa zatražila razvod braka, jer ju je Kobi prevario "s više od 100 žena", ali su ubrzo izdali zajedničko saopštenje u kojem se on izvinjava za "svoje gluposti", i u kojem govore da će braku dati novu šansu.

Prošlogodišnji dobitnik Oskara Kejsi Aflek, kojeg su koleginice optužile za seksualno zlostavljanje, nije dobio aplauz od jedne koleginice na bini. Pogledajte:

Izvor: YouTube/Hottest Now

Tagovi:

Ostale vijesti