• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košelni: Samopouzdanje se ne vraća brzo

Autor mondo.rs

Štoper i kapiten Arsenala izjavio je da mu je prethodna nedelja bila najteža u karijeri.

Arsenalu je poraz od Brajtona u nedelju popodne bio četvrti u poslednjih 11 dana. Novi premijerligaš brzo je poveo 2:0, a "tobdžije" smanjile golom Obamejanga u finišu prvog poluvremena. Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat...

"Nalazimo se u lošem periodu. Pokušali smo da se borimo i igramo fudbal, ali sve je protiv nas. Vidi se da nam je samopouzdanje na vrlo niskom nivou, a da bi počelo da se vraća, moramo da pobedimo u nekoj utakmici. Treba da nastavimo da se trudimo, da ostanemo jedinstveni i da polako vraćamo veru u sebe", rekao je Loran Košelni.

Arsenal je "crnu" seriju počeo porazom bez direktnih posledica, od švedskog Estersunda u Ligi Evrope, a zatim je izgubio od Mančester sitija 3:0 u finalu Liga kupa i 3:0 u prvenstvenom meču, kada je već u prvih 45 minuta ponižen na svom stadionu.

Posle toga je održan interni sastanak, na kome se Košelni rasplakao...

"Meni je prošla nedelja najteža u karijeri, mada sam siguran da je bila teška za svakog igrača. Neki od njih prvi put prolaze kroz ovako nešto. Kada ste u velikom klubu kao što je Arsenal, morate da budete u prva četiri na tabeli", kaže francuski štoper, doveden iz Lorijena leta 2010.

"Tobdžije" devet kola pre kraja zaostaju za Totenhemom 13 bodova, tako da je četvrto mesto za njih praktično nedostižno.

U Ligu šampiona mogu da se plasiraju samo tako što će osvojiti Ligu Evrope, ali u tom takmičenju se već u osmini finala sastaju sa Milanom, koji na poslednjih šest utakmica nije primio gol.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC