• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Vojvodinom je uvek derbi!

Autor mondo.rs

U Crvenoj zvezdi su svesni svega, i pozicije u kojoj se nalaze i problema iz kojih rival ne uspeva da se izvuče, ali...

 Superliga najava Vojvodina - Zvezda Izvor: MN PRESS
Delije na "Karađorđu" tokom jednog od prethodnih derbija Vojvodina - Crvena zvezda.
Izvor: MN PRESS

Derbi tabelu ne gleda!

Za fudbalere i trenera Crvene zvezde, Vladana Milojevića, utakmica 26. kola Superlige zakazana za sredu od 18 časova u Novom Sadu nije ništa drugo već očekivana derbi utakmica sa velikim rivalom.

Vojvodina će na svom "Karađorđu" ugostiti Crvenu zvezdu uz direktan prenos na Areni sport 1, mada se - gledajući stanje na tabeli, trenutnu formu i statistiku - favorit jasno nameće.

Beogradski crveno-beli su prvi, sa čak 29 bodova više od predstojećeg domaćina koji je na osmoj poziciji. Uz to, Zvezda je savladala Vojvodinu u predhodna četiri duela, od kojih je jedan bio u Novom Sadu (pre skoro pa ravno godinu dana kada je bilo 3:2 za goste).

U prvom ovosezonskom okršaju, ekipa Vladana Milojevića bez mnogo muke pobedila je 2:0 u Beogradu, golovima Mičela Donalda u 29. i Gelora Kange u 63. minutu.

Imajući u vidu da je njihov tim poražen samo jednom ove sezone u Superligi, a da je Vojvodina na samo jednoj pobedi u prethodnih 10 prvenstvenih utakmica, uz sve prethodno pomenuto, navijači Crvene zvezde očekuju rutinski osvojena tri boda u sredu u Novom Sadu.

Komentar? Ne hvala

Vladan Milojević nije želeo da se bavi temom navodnog odlaska Ilije Stolice iz Vojvodine u Partizan i kako bi te priče mogle da utiču na pripremu "lala" za utakmicu sa Zvezdom:

"Nemam odgovor na takvo pitanje. Imam dosta posla oko svog tima i koncentrisan sam samo na to", kratak je bio trener crveno-belih.

Vladan Milojević, ipak, ne dozvoljava opuštanje i poziva na oprez.

"Vojvodina je uvek bila izazov. To je treći-četvrti klub u zemlji i utakmica sa njima uvek je derbi. Možda nisu imali očekivana izdanja jesenas, ali su se konsolidovali dolaskom novog trenera i igrača. Vojvodina uvek igra lep fudbal i nadam se dobroj utakmici u sredu. Očekujem i pun stadion, prošle su hladnoće", rekao je trener crveno-belih u uvodnom izlaganju svoje konferencije za medije povodom utakmice koja sledi.

Prema Milojevićevom mišljenju, "lale" zaslužuju bolji plasman od trenutno osme pozicije.

Osvrnuo se Zvezdin strateg i na zgusnut raspored koji će trajati do reprezentativne pauze, 19. marta.

"U seriji smo utakmica protiv timova iz gornjeg dela tabele. Tako je kako je, svesni smo da uvek moramo da pružamo maksimum i trudićemo se da nastavimo tako".


"Moja filozofija je da istrče oni za koje smo se moj stručni štab i ja opredelili, to ne znači da su oni najbolji. Imamo na raspolaganju 24 igrača i svi oni su za mene najbolji".

Na konstataciju da kapite Mičel Donald u poslednje vreme ne pruža partije na očekivanom nivou, Milojević je ponovio da ne voli pojedinačno da govori o igračima svog tima.

"Da li igra dobro ili ne, to bih zadržao za sebe. Ja ne mislim da ima loših igrača. Ima onih koji igraju bolje i onih koji su dobri. Ne volim da pričam o igračima posebno, Donald je kao i svi igrači bitan za Crvenu zvezdu", istakao je Zvezdin trener.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC