Savršen poklon? Treba vam ideja?

Autor:

Ako ste muškarac, skoro sto posto smo sigurni da ste pred svaki 8. mart u problemu :). Čak i ako ste žena, treba vam mnogo dobrih ideja kako biste uvijek poklonili nešto posebno osobi koja vam je draga.

1
A- A A+
Foto: Promo

Šta mislite o mobilnom telefonu kao sjajnom poklonu? Nema sumnje da biste obradovali baš svaku ženu jednim cool mobilnim telefonom. U nekoj zlatnoj ili čak roza varijanti.

E, sad, baš kao što je svaka žena posebna, tako i njen telefon mora da bude u skladu sa njenim senzibilitetom. Jedan od modela koji bismo vam predložili je model Samsung telefona J5 2017. Za sjajne zajedničke fotke, ovaj telefon ima i glavnu i sekundarnu kameru od 13MP, što znači da će selfi biti idealan. Ako tome dodamo činjenicu da je u pitanju dual sim, mogućnosti za komunikaciju je još više.

Mudar izbor za osmijeh na licu žene kojoj poklanjate nešto za ovaj praznik je sigurno i Huawei Mate 10 inteligentna mašina. Model P10 lite je itekako pametan izbor za poklon, jer će Octa core procesor i interna memorija od 32GB biti dovoljna za sve informacije koje se pohranjuju, a brzina koja odlikuje ovaj telefon će zadiviti.

Ako je u pitanju prijateljica ili na primjer mlađa sestra, bacite pogled na ZTE V8lite. Tanak je samo 8mm, idealnog dizajna, savršeno će prianjati u nježne ruke, a povoljna cijena je samo još jedan od razloga za njegovu kupovinu.

Naravno, u ponudi m:tel-a možete da pronađete navedene telefone po najpovoljnijim cijenama, a veliki plus je što sve to možete plaćati i na rate do 24 mjeseca.

Tagovi:

Ostale vijesti