Tajna žurka moćnog para!

Autor:

Bijonse i Jay Z organizovali žurku nakon dodele Oskara za koju niko nije znao, čak ni oni koji su bili pozvani...

Bijonse i Jay Z bili su domaćini mega tajanstvene žurke nakon dodele Oskara, koja je bila toliko misteriozna da čak ni njihovi najbliži prijatelji nisu znali ništa o tome.

Pevačica i reper su se toliko potrudili da zadrže sve dalje od naslovnih strana tabloida, da su organizatori u luksuznom hotelu "Šato Marmon" gde se proslava odvijala imali dozvolu da ih oslovljavaju samo sa "domaćin i domaćica" kako niko ne bi znao njihov identitet.

Na tematsku kazino žurku su pristigli Rijana, Stivi Vonder, Danai Gurira, Džejmi Foks i Drake, a "PageSix" prenosi da su tamo zvezde mogle potpuno da se opuste jer nije bilo nijednog novinara ili fotografa da ih "smara".

"Želeli su da sve 'oduvaju' i da bude misteriozno i ekskluzivno. Ni najbliži reperovi prijatelji nisu znali da li su pozvani. Nije bilo nastupa već mnogo zvezda koje su se družile i opuštale, jer nisu bile pod lupom znatiželjnih pogleda", rekao je izvor za taj list.

Po dolasku na proslavu, gosti su bili posluživani "Ace of Spades" šampanjcem, ali i čarapama i papučama, u slučaju da su želeli da odmore stopala nakon elegantne obuće koju su nosili tokom ceremonije dodele nagrafa.

Bijonse i Jay Z su nedavno najavili da će ove godine krenuti opet zajedno na turneju pod nazivom "On the Run 2".

Ovako je izgledala dodela Oskara...

...a ovo su bile najlepše dame!

Ostale vijesti