• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BiH - Turska 11. oktobra, sa Španijom 18. novembra

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki spisak igrača za predstojeće utakmice s Bugarskom i Senegalom objaviće u ponedjeljak.

Fudbalska "A" reprezentacija Bosne i Hercegovine pred kraj godine definitivno će imati dvije jake test utakmice.

Kako su saopštili danas iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FS BiH), stigle su im i zvanične potvrde za odigravanje prijateljskih mečeva s Turskom i Španijom.

Izabranici selektora Roberta Prosinečkog protiv Turske će igrati 11. oktobra, a Španija će im biti protivnik 18. novembra. Oba susreta BiH će odigrati na gostujućem terenu. Mjesta i satnice odigravanja utakmica u Turskoj i Španiji naknadno će utvrditi čelnici nacionalnih asocijacija protivnika "zmajeva".

Prije toga, BiH će u 2018. godini igrati još prijateljske susrete s Bugarskom 23. marta od 17 sati u Razgradu, te pet dana kasnije sa Senegalom u francuskom Le Avru.

SARIĆ DOBIO POZIV

Iako zvanični spisak igrača još nije saopšten, Fudbalski klub Sarajevo objavio je da je njihov prvotimac Elvis Sarić pozvan u reprezentaciju BiH za predstojeće prijateljske mečeve protiv Bugarske i Senegala.

Satnicu utakmice danas su odredili u FS Bugarske, te potvrdili da će se susret igrati na "Ludogorec Areni", stadionu kapaciteta 9.000 sjedećih mjesta, na kojem domaće susrete igra višestruki šampion i trenutni lider šampionata Bugarske, tim Ludogoreca.

Razgrad je mali grad s nešto više od 30.000 stanovnika na sjeveroistoku Bugarske.

BiH će ugostiti Crnu Goru 28. maja od 18 sati, najvjerovatnije u Zenici. Gost Južne Koreje u Seulu "žuto-plavi" bit će 1. juna.

Selektor Prosinečki spisak igrača za mečeve s Bugarskom i Senegalom trebalo bi da objavi u ponedjeljak, 12. marta. Okupljanje stručnog štaba i reprezentativaca za predstojeća dva duela početće od 19. marta u Razgradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC