Alimpijević o "šamarima": Nije moj stil...

"Bilo mi je jako krivo kada sam video da je snimljeno", rekao je trener Zvezde za "Sport klub" o svom burnom tajm-autu i snimku koji je obišao Evropu.

0
A- A A+
Dušan Alimpijević Foto: MN Press


I domaći i evropski sportski i košarkaški portali objavili su u ponedeljak video klip tajm-auta Dušana Alimpijevića, na kojem trener Zvezde preti šamarima trojici igrača - Dobriću, Jankoviću i Davidovcu.

Komentarišući taj momenat, šef struke crveno-belih je dan kasnije u izjavi za "Sport klub" objasnio da mu nije prijalo što se to pojavilo u medijima i da inače ne koristi takvu komunikaciju.

"Nije moj stil da na takav način komuniciram. Naročito ne radim takve stvari da bi to bilo snimljeno i bilo mi je jako krivo kada sam video da je snimljeno - pre svega zato što se trudim da imamo odnos uzajamnog poštovanja, mojeg prema njima, a onda to tražim i od njih. Ne mislim da je to bilo šta spektakularno kako se zna predstaviti", rekao je Alimpijević.

"Njih trojijca, kada već govorimo o mladim igračima, znaju koliko od početka sezone trošim energije kako bi oni podigli svoj igrači nivo. Želim da onog trenutka kada završimo trening znamo da smo napravili bar minimalni pomak u njihovom razvoju. Isto tako gledam i na utakmice, samo što je utakmica 'živa' igra, energija i takve stvari se dešavaju. Naravno da tu nije postojala zla namera, više istrajnost u nekim principima i želja da se oni razbude na drugačiji način", dodao je on.

Posle odmora od Laktaša, gde je "overila" osvajanje prvog mesta, Zvezda se priprema za petak i gostovanje Barseloni.

Ostale vijesti