• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ševčenko: Gatuzo je vratio identitet Milanu

Autor mondo.ba

Legendarni ukrajinski fudbaler Andrij Ševčenko oduševljen je probuđenim Milanom pod vođstvom njegovog nekadašnjeg saigrača Đenara Gatuza.

  Ševčenko i Gatuzo su zajedno proveli na "San Siru" sedam sezona, od 1999. do 2006. godine pritom osvojivši "skudeto" i Ligu šampiona.

Nekadašnji napadač Milana, koji je aktuelni selektor Ukrajine, izjavio je italijanskim medijima da je Gatuzo napravio sjajan posao po dolasku na klupu crno-crvenih.

"Rino je promijenio lice Milana. Vratio nam je naš identitet, kao i osjećaj pripadnosti. Mi želimo da igrači budu spremni i agresivni, a Gatuzo je bio takav i kao igrač, pa nisam iznenađen. On je neko ko ne odstupa ni za milimetar. Rino se ničega ne plaši, dobio je priliku i iskoristio svoje prednosti", izjavio je ukrajinski selektor za "Gazetu delo Sport".

Podsjetimo, pod vođstvom Gatuza, Milan je u seriji od 13 utakmica bez poraza u svim takmičenjima. U osmini finala Lige Evrope, tim sa "San Sira" će u četvrtak igrati protiv londonskog Arsenala.

"Nadam se da će uspjeti da odvede Milan i sljedeće sezone do evropskih takmičenja iako priznajem da eventualni derbi protiv Dinama iz Kijeva ne bi bio nimalo lak za mene", dodao je Ševčenko, koji je u karijeri još nastupao za Kijevljane i londonski Čelsi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC