Bobi:Ne znam da li ću igrati za Srbiju u septembru

Autor:

Boban Marjanović kaže da ne razmišlja o reprezentaciji, već da je isključivo koncentrisan na pobede ekipe Los Anđeles Klipersa, u čije redove je nedavno stigao

0
A- A A+

Boban Marjanović prešao je nedavno iz Detroita u redove Los Anđeles Klipersa i za kratko vreme pokazao da može biti "stub" tog tima. Srpski gorostas na najbolji način je iskoristio svaki minut koji mu je novi trener ukazao.

Marjanović je dodao da mu je dosta pomogao i Miloš Teodosić.

"Sjajno je igrati sa nekim koje je iz tvoje zemlje. Učinio je da se lakše adaptiram na novu sredinu pomažući mi oko mnogih stvari", preneo je "Eurohoops" Marjanovićevu izjavu.

PORUKA ZA ZVEZDU

Uprkos selidbi, gustom rasporedu i obavezama u NBA ligi, Boban Marjnović prati i događanja u evropskoj košarci i svoj bivši klub Crvenu zvezdu. "Ostanite jaki", poručio je navijačima crveno-belih.

Osim Teodosića, u NBA ligi nastupaju i Bogdan Bogdanović za Sakramento, Nikola Jokić u Denveru i Nemanja Bjelica u Minesoti. Svi oni igraju važne uloge u svojim timovima, baš kao što su to nekada činili Vlade Divac i Predrag Stojaković u Kingsima.

"Srbija uvek ima dobre igrače. Svih ovih godina radimo i sjajne stvari za reprezentaciju. Naša zemlja ima mnogo talentovanih košarkaša, ali su Srbi odlični i u drugim sportovima - fudbalu, vaterpolu, odbojci, iako smo mala država", naveo je Bobi.

Marjanović, koji je letos sa nacionalnim timom osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu, nije još siguran da li će nastupati za Srbiju u septembru drugom krugu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. godine.

"Ne razmišljam o tome sada. Isključivo sam koncentrisan samo na pobede sa Klipersima", naveo je Marjanović.

Ostale vijesti