U Prijedoru besplatan bus, u Banjaluci bazen

Autor:

Sutra je 8. mart i u prijedorskom ''Autrotransportu'' i banjalučkoj ''Akvani'' sjetili su se pripadnica ljepšeg pola.

0
A- A A+
bazen, vaterpolo, bazen na Banjici, Banjica, Partizan Foto: MN Press

Preduzeće "Autotransport" Prijedor i ove godine ima prijatno iznenađenje za sve pripadnice ljepšeg pola povodom 8. marta - Međunarodnog dana žena, objavila je Srna.

Za sve dame u Prijedoru koje koriste gradsku liniju Nova Orlovača-Veliko Palančište, koju održava ova firma, "Autotransport" poklanja besplatan prevoz tokom dana.

"Našim skromnim gestom želimo svim damama čestitati njihov praznik, a istovremeno i promovisati javni prevoz u našem gradu", poručili su iz "Autotransporta" Prijedor.

Na sajtu banjalučke gradske uprave objavljeno je da će na Gradskom olimpijskom bazenu povodom Dana žena, u četvrtak, 8. marta, biti besplatan ulaz za pripadnice ljepšeg pola.

"Javno preduzeće Akvana, koje upravlja Gradskim olimpijskim bazenom, tradicionalno časti sve dame besplatnim ulazom kao malim znakom pažnje za njihov praznik", saopšteno je iz "Akvane".

Inače, povodom proslave Dana žena, u restoranu "Akvana", sa početkom u 20 časova, biće održan koncert grupe "Crvena jabuka". Cijena ulaznice je 15 KM, a rezervacije na blagajni restorana "Akvana", stoji sa sajtu grada.

Tagovi:

Ostale vijesti