SF avantura koja će vas oduševiti! (VIDEO)

Autor:

Pogledajte trejler nove avanturističke serije za sve generacije i uzraste

"Lost in space" (Izgubljeni u svemiru) je moderna verzija stare SF serije iz šezdesetih, a sada imamo priliku da vidimo i ceo trejler onoga što nas očekuje.

Nova verzija imaće deset epizoda, a glavne uloge tumače Tobi Stivens ("Black Sails"), Moli Parker ("Hous of cards") i Parker Pouzi.

Originalna verzija serije emitovana je od 1965. godine, i pratila je porodicu koja je izgubljena u svemiru, baš kao što naziv i obećava, a nastala je po uzoru na strip.

Netflix je najavio da će 13. aprila biti premijera serije, za koju se nadaju da će ponoviti uspeh ovogodišnjeg SF hita "Altered carbon".

"Trideset godina u budućnosti, kolonizacija svemira je stvarnost, a porodica Robinson je među odabranima za novi život u boljem svetu. Ali kada slučajno skrenu sa planiranog puta, moraju da rade zajedno kako bi se izborili za život u opasnom, vanzemaljskom okruženju, svetlosnim godinama udaljeni od svog doma," navodi Netflix u opisu serije.

Tvorac nove serije Zak Estrin je uporedo ovu avanturu sa "Parkom iz doba Jure".

"Ovo je zaista jedna porodična avantura u dugu originalnog 'Parka iz doba Jure'. Mislim da nije postojao do sada šou poput ovog na televiziji, koji ima ovakvu kompleksnost, ali i emociju. Ne postoji mnogo porodičnih serija koje ljudi svih uzrasta mogu da gledaju i uživaju u njima zajedno", istakao je u on u razgovoru za "Entertainment Weekly".

Pogledajte trejler!

Izvor: YouTube/Netflix

Tagovi:

Ostale vijesti