m:tel IPTV uz toplije dane sa novim filmovima

Autor:

“Dijete u vremenu”, radni je naslov fenomenalnog filma koji TV kanal HBO emituje 10. marta 2018. godine u 16.55 časova

0
A- A A+
Foto: m:tel

Stiven Bučard je adaptirao istoimeni čuveni roman Ijana Makevana, nagrađen nagradom Vitbred. To je poetsko i dirljivo istraživanje ljubavi, gubitka i snage neviđenih stvari. Stiven Luis (Benedikt Kamberbač) je uspješni pisac dječijih knjiga koji se suočava sa nezamislivom situacijom: u supermarketu je izgubio svoje jedino dijete, 4-godišnju Kejt. U jednom zastrašujućem trenutku koji se iznova ponavlja u narednim godinama, Stiven shvata da njegove kćerke više nema. Nježno i pronicljivo, film istražuje brak koji je razoren gubitkom djeteta. Kejtino odsustvo utiče na to da Stiven i njegova žena Džuli (Keli Makdonald) odlaze različitim putevima dok se oboje bore sa sveobuhvatnom tugom. Kako vrijeme prolazi, neka vrsta ravnoteže se ponovo uspostavlja, sve dok se nada ne pojavi i iznenada trijumfuje.

Kanal CINEMAX zakazuje druženje uz nevjerovatnu pustolovnu priču koja se veže za Balkan, film “Belgijski kralj”, koji je na programu 10.3. u 23.10 časova

Belgijski kralj je u državnoj posjeti Istanbulu kada se njegova država raspadne. On odmah mora da se vrati kući da spasi svoje kraljevstvo. Ali, solarna oluja izazove prekid vazdušnog saobraćaja i komunikacija. Nema aviona. Nema telefona. Uz pomoć britanskog reditelja i grupe bugarskih folk pjevačica, kralj i njegova svita uspjevaju da pređu granicu. Anonimno. Onda počinje odiseja preko Balkana tokom koje kralj otkriva pravi svijet – i pravog sebe.

Kanal HBO 2 ekskluzivno prikazuje film “Grad grijeha”, 12.3.2018. godine u 20.45 časova
"Grad grijeha" je pun zločinaca, korumpiranih policajaca, zgodnih djevojaka.

Neki od njih tragaju za osvetom, neki za iskupljenjem, a ostali i za jednim i za drugim. U filmu su isprepletane radnje tri Milerove priče: "Grad grijeha", koji je započeo dugu i uspješnu seriju kao i "To žuto kopile" i "Veliki, debeli ulov". Hertigan, policajac slabog srca zavjetovao se da će štititi striptizetu Nensi (Džesika Alba). Miki Rurk tumači lik Marva, izopštenog čovjekomrsca čija je misija osveta svoje jedine prave ljubavi Goldi (Džejmi King). Klajv Oven glumi Dvajta, tajnu ljubav Šeli (Britani Marfi), koji provodi noći braneći Gejl (Rosario Doson) i njene djevojke iz Starog Grada (Devon Aoki and Aleksis Bledel) od Džeki Boja (Benisio Del Toro), korumpiranog policajca sklonog nasilju.

I 13.3.2018. godine, u 20.00 časova, TV CINEMAX po običaju donosi zanimljive naslove. Ovaj put je to film “Beatris na večeri”.

Beatris (Salma Hajek), skromna i produhovljena imigrantkinja iz Meksika, provela je svoj odrasli život brinući o bolesnima i zapostavljajući sebe. Kad joj se pokvari automobil i bude primorana da provede noć u luksuznoj kući svoje klijentkinje u Njuport Biču, njena imućna domaćica Keti (Koni Briton) insistira da im se Beatris pridruži na večernjoj zabavi. Na prisnoj i raskošnoj proslavi posljednjeg poslovnog uspjeha Ketinog muža, Beatris upoznaje Daga Strata (Džon Litgou), okrutnog i prebogatog građevinskog investitora. Neprijatno joj je dok sluša Daga kako se hvali svojom agresivnom poslovnom taktikom, ali kad pređe na ubijanje nosoroga u Africi, ona više ne može da drži jezik za zubima. Dok se dva suprotna gledišta sukobljavaju za trpezarijskim stolom, Beatrisin potiskivani gnjev izbija na površinu na način koji zapanjuje čak i nju.

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.

Ostale vijesti