Hotelski smještaj na OK festu bukiran!

Autor:

Samo dva dana bila su dovoljna da svi smještajni kapaciteti na Tjentištu za vrijeme održavanja ovogodišnjeg petog po redu Nektar OK Festa 06/07/08 jula budu bukirani.

0
A- A A+

Oni najbrži i oni koji su imali najviše sreće uspjeli su da osiguraju svoje mjesto u hotelu i paviljonima na Tjentištu, te da ugrabe jedan od ponuđenih OK paketa koji su osim smještaja, podrazumjevali i prevoz, rafting, planinarenje i ulaz na sva tri festivalska stejdža.

I oni najvjerniji OK kamperi ugrabili su priliku i u okviru SUPER PONUDE za samo 25,00 KM osigurali svoj OK kamp paket koji im omogućava trodnevni boravak u OK kampu uz mogućnost prisustva festivalskom programu na sva tri stage-a. Obzirom da je i ograničeni broj OK kamp paketa u SUPER ponudi rasprodat, od danas je pušten u prodaju novi kontigent OK kamp paketa po cijeni od 30,00 KM, a ova EKSTRA ponuda biće aktuelna do kraja marta.

Kako je OK kamp mjesto najbolje zabave, druženja i pozitivne energije, za kampere smo obezbjedili sve potrebne uslove za ugodan boravak u prirodi, kao i ponudu dodatnih sadržaja, tako da će svi oni koji su zainteresovani za uživanje u raftingu Tarom i planinarskim šetnjama u NP Sutjeska biti u prilici da se prijave na iste za vrijeme trajanje festivala u samom OK kampu.

Za najbolje dnevne žurke u OK kampu zaduženi su Laka - Zemlja gruva - Atheist rap - Obojeni program - Orthodox Celts - Ritam nereda, dok će se za odličnu atmosferu u večernjim satima na Jägermeister main stageu pobrinuti: Stereo MC’s - Rudimental DJ set - Gibonni - Kiril Djaikovski - Hladno pivo - Jinx - Letu Štuke - S.A.R.S. – Elemental.

Sve info o preostalim OK paketima koji nude boravak u OK kampu dostupne su na zvaničnoj stranici festivala http://okfest.net/#paketi . Ako već niste ugrabite svoj paket po EKSTRA ponudi na vrijeme i pridružite nam se u jedinstvenom OK doživljaju na Tjentištu.

Tagovi:

Ostale vijesti