• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beogradski "romantičar" u Mrkonjić Gradu

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Miloš Crnomarković od matičnog OFK Beograda i Superlige Srbije u proljećnom dijelu Prve lige Republike Srpske biće uzdanica mrkonjićke Slobode, koja je po njemu dobro mjesto za napredak i razvoj mladih fudbalera.

 Miloš Crnomarković izjava za MONDO, FK Sloboda Mrkonjić Grad Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Lijevi bek, koji nerijetko igra i na poziciji stopera, sakupio je i šest nastupa za U-18 selekciju Srbije, a svoj prvi zadatak predstojećeg proljeća u šampionatu Srpske imaće u Gradišci protiv Kozare, na čijoj klupi sjedi Vule Trivunović.

„Cilj Slobode je da damo maksimum kako bi izborili nastup u Ligi za šampiona RS, a odmah na startu nas očekuje jedna od najtežih utakmica protiv Kozare na njenom terenu. Neće biti nimalo lako, Kozara se dosta pojačala i želi da osigura opstanak, ali mi na svakoj utakmici idemo na pobjedu i najbolji mogući rezultat“, rekao je Crnomarković u razgovoru za naš portal.

Prema njegovim riječima, nekome će možda zvučati iznenađujuće da se pored iskustva nastupa za superligaše Mladost iz Lučana ili užičku Slobodu, obreo u Mrkonjić Gradu...

„U Slobodu sam došao prvenstveno zbog sebe jer imamo dobrog trenera (Čedomir Ćulum) i dobru ekipa, pa se očekuje veliki napredak. U Mrkonjić Gradu je vjerujem odskočna daska za dalje“, dodao je defanzivac koji je na na beogradskoj „Karaburmi“ proveo punih devet godina i prošao sve selekcije „romantičara“.

Izvor: MN PRESS

  Crnomarković nije posebno želio da poredi Prvu ligu RS sa Superligom Srbije, ali je naglasio da se u 21. vijeku svuda igra dobar fudbal.

„Svi danas igraju savremeni fudbal, ako poredim rad i kvalitet, po meni je identično pod uslovom da zanemarimo ekonomsko, finansijsko i infrastrukturno stanje“.

A to infrastrukturno stanje terena, posebno zbog snijega je i najveći problem gotovo svih prvoligaša Srpske.

„Kako svima, tako i nama“, zaključio je Crnomarković.

Poslije jesenjeg dijela prvenstva Srpske, Sloboda se nalazi na sedmom mjestu na tabeli sa dva boda manje od pozicije koja poslije „cijepanja“ šampionata vodi u Ligu za prvaka, a na kojoj se nalazi Podrinje iz Janje.

Lider na tebeli je prijedorski Rudar sa 37 bodova, čak 16 više od Mrkonjićana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC