• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srnić posle jubileja: Trofeji, to je ono što želim

Autor mondo.rs

"Lični uspeh je nevažan bez timskog", napominje fudbaler Crvene zvezde koji je upisao 100. nastup za klub.

 Srnić posle jubileja: Trofeji, to je ono što želim Izvor: MN PRESS

Od ulaska u igru na nekoliko minuta umesto Ognjena Koromana 6. novembra 2010. godine, do 100. nastupa za Crvenu zvezdu.

Dug put prošao je Slavoljub Srnić, čak išao preko Banovog brda gde je igrao za Čukarički, da bi stigao tu gde je danas. Do igrača čiji je pogodak protiv Kelna obezbedio crveno-belima da prezime na međunarodnoj sceni prvi put posle 25 godina.

"Sećam se tog trenutka kada me je tadašnji trener Aleksandar Kristić pozvao i rekao mi da skinem trenerku i pripremim se za ulazak na teren. Minuti su mi prolazili prebrzo i već sledećeg trenutka bio sam na terenu, a navijači mi aplaudirali. Nisam mnogo razmišljao, osim o jednom - o golu, jer sam želeo više od svega da se na svom debiju upišem u strelce. Naravno, nije bilo realno da se baš to dogodi, igrao sam svega nekoliko minuta, ali to su možda i najlepši minuti koje sam proveo na terenu u životu", prisetio se Srnić u razgovoru za klupski sajt.


U sredu protiv Vojvodine, 26-godišnji fudbaler je upisao lep jubilej - 100. utakmicu u dresu voljenog kluba.

"Znao sam da će mi utakmica protiv Vojvodine biti stota. Iščekivao sam taj trenutak, zvižduk sudije koji će za mene biti i više od običnog zvižduka. Za mene je velika, zaista velika stvar da sam se na taj način upisao u Zvezdine knjige. Odigrati 100 utakmica znači da ste ipak nešto postigli u jednom takvom klubu, to nije mala stvar. Osećaj je neverovatan, osećam da sam uradio nešto veliko i mnogo sam srećan zbog toga".

Za tih 100 utakmica, Srnić je upisao 19 golova. Najveća želja mu je, ipak, da ekipa vrati šampionski pehar u vitrine stadiona Rajko Mitić.

"Tek ukoliko osvajamo trofeje i ovi lični uspesi dobiće na značaju. U suprotnom, oni su nevažni. Imamo veliku bodovnu prednost, ali i ne pomišljamo da se opustimo. Želim da ponovo podignem šampionski pehar, kao i pehar namenjen osvajaču Kupa. Trofeji, to je ono što želim. Mislim da smo najbolja, najkvalitetnija ekipa u zemlji i želimo to da pokažemo i do kraja zadržimo prvo mesto", jasan je Slavoljub Srnić, koji je tokom zimske pauze produžio ugovor sa crveno-belima do leta 2019.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC