• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogati su, moćni, ali UEFA ne prašta

Autor mondo.rs

Tačnije, 22. marta saznaćemo koje će kazne dobiti PSŽ i Bazel zbog ponašanja njihovih navijača za vreme utakmica Lige šampiona. "Svecima" se ne piše dobro...

"Disciplinci" UEFA ne odmaraju...


Samo dan, odnosno dva pošto su iz Lige šampiona eliminisani Pari sen Žermen i Bazel, iz sedišta Evropske fudbalske unije stigla je informacija da će protiv pomenutih kluba biti pokrenuti disciplinski postupci zbog problema koje su navijači francuskog i švajcarskog kluba pravili protiv Real Madrida i Mančester sitija.

Čini se, mnogo veća kazna čeka "svece", jer je duel PSŽ-a i Real Madrida u dva navrata bio prekinut zbog velike količine pirotehničkih sredstava koja je upaljena tokom samog meča.

Pari sen Žermen je u utorak na svom terenu izgubio od Reala sa 1:2 i ukupnim rezultatom 2:5 eliminisan je u osmini finala Lige šampiona.

UEFA je saopštila da su pristalice PSŽ-a koristile i laser, kao i da će klub biti kažnjen zbog gužve na stepeništu, na tribinama, i zbog loše organizacije.


Francuski list "L'ekip" naveo je da je upaljeno 150 baklji, posebno na tribini na kojoj su smešteni najvatreniji navijači Pari Sen Žermena. 

I Bazel će biti kažnjen takođe zbog paljenja baklji na meču sa Mančester sitijem. Šampion Švajcarske je eliminisan iako je pobedio u Engleskoj 2:1. U prvom meču u Bazelu bilo je 4:0 za "građane".



UEFA će odluku doneti 22. marta. 

Pari Sen Žermen se suočava sa zatvaranjem dela ili celog stadiona u narednim utakmicama u evropskim takmičenjima. 


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC