• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gatuzo: Italija i Evropa su dva svijeta

Temperamentni trener Milana istakao da bi poraz od Arsenala mogao biti dragocjeno iskustvo za njegove igrače, a onda istakao razlike u italijanskom i evropskom fudbalu.

Đenaro Gatuzo u proteklih nekoliko mjeseci preporodio je ekipu Milana, međutim, odličnoj formi „rosonera“ koji su zaredali 12 utakmica bez poraza došao je kraj, i to na San Siru.

Arsenal, koji je prije meča u Milanu upisao četiri vezana poraza, savladaoje  Milan rezultatom 2:0 i stekao veliku prednost pred revanš osmine finala Lige Evrope.

Temperamentni Đenaro Gatuzo tješio je svoje igrače dok su izlazili sa terena, a u istom tonu nastavio je da priča na konferenciji za novinare poslije utakmice.

"Znali smo da će ovo biti teška utakmica, napravili smo mnogo grešaka u prvom poluvremenu. Naše linije nisu bile jedinstvene, nismo dobro stajali i Arsenal je to kaznio“, rekao je Gatuzo, a onda ne baš sa mnogo samopouzdanja govorio o šansama da Milan u Londonu nadoknadi minus od dva gola.

"Možemo li proći dalje? Prvo moramo da razmišljamo o gostovanju u Đenovi. Ali u fudbalu nikad ne smiješ da kažeš nikad. Sigurno da nećemo d aidemo na izlet u London, mi smo Milan i moramo da poštujemo dres i istoriju. Moguće je da primimo još više golova, a moguće je i da prođemo“, rekao je Gatuzo.

On je potom istakao da bi ovaj poraz mogao da donese i nešto dobro njegovoj ekipi.

"Igrati u Italiji i igrati u Evropi su dve različite stvari. Arsenal je odigrao vrlo dobro i zaslužio pobjedu, a ovaj poraz može da bude dragocjeno iskustvo za nas“, istakao je Gatuzo, a potom se još jednom dotakao razlika između italijanskog i evropskog fudbala.

"Serija A je trenerski vrlo zahtjevna sa taktičke strane, dok u Evropi imamo igrače sa sjajnim tekničkim i fizičkim kvalitetima. Isto tako prisječan engleski tim zaradi tri do četiri puta više novca od TV prava nego italijanski tim“, zaključio je Gatuzo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC