5 novih Android aplikacija koje morate probati

Autor:

Aplikacije su stvorene da vam živote učine zabavnijima, ali i da ih olakšaju. Mi smo pronašli pet takvih aplikcija koje će vam zaista biti od koristi i obavezno ih isprobajte.

0
A- A A+
m:tel, aplikacije Foto: Promo/ m:tel

Lingvist

Ovo je aplikacija pomoću koje ćete brzo naučiti neki strani jezik i to na potpuno nekonvencionalan način jer ima sposobnost da se prilagodi korisniku. Tačnije, način na koji vi najbrže učite će odrediti rad same aplikacije. Dizajnirana je tako da pomoću nje naučite strani jezik i to ono što je vama najpotrebnije.  Trenutno je dostupna na francuskom, španskom, njemačkom, ruskom i estonskom jeziku. Možete je preuzeti OVDJE.

U Scanner

Aplikacija kao stvorena za posao, školu ili bilo koju drugu situaciju u kojoj morate brzo snimiti određene informacije. Može biti veoma korisna kada satima sjedite, slušate neku prezentaciju ili predavanje pa su vam potrebni  samo kratki dijelovi koji će vam pomoći da sve zapamtite.  U stvari možete je koristiti u bilo kojoj situaciji jednostavno uperite telefon u bilo šta što želite snimiti, a aplikacija će automatski ispraviti fotografiju i editovati je. Možete je preuzeti OVDJE.

Elevate – Brain Training

Ovo je aplikacija koje je već neko vrijeme prilično popularna samo je sada dobila novo ažuriranje sa mnoštvom novih opcija i mogućnosti. Dizjnirana da bi korisnicima pomogla da poboljšaju produktivnost i izgrade samopouzdanje. Možete je preuzeti OVDJE.

Journey

Ovo je jedan vid modernog dnevnika, to je mjeto gdje treba da zapisujete sve svoje uspomene da vas prate gdje god se nalazite. Početna strana izgleda jako dobro, a možete je dijeliti putem nekoliko platformi kao što su Google Drive i Facebook. Ako se lučajno plašite da bi neko mogao čitati vaš virtuelni dnevnik budite bez brige jer aplikaciju možete zaključati PIN-om ili otiskom prsta. Možete je preuzeti OVDJE.

Rave

Ovo je aplikacija dizajnirana da bi povezala korisnike sa zaljubljenicima u istu ili sličnu muziku, filmove, emisije. Gdje god se nalazite na svijetu putem ove aplikacije možete gledati filmove na Netflix-u, klipove na YouTube-u te slušati muziku. Isto tako u sklopu eplikacije se možete dopisivati i razgovarati sa drugim korisnicima. Možete je preuzeti OVDJE.

Ostale vijesti