• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skot ostaje Škot

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Škotska dobila bitku s Engleskom - MekTomini debituje krajem marta.

Aleks MekLiš, selektor fudbalske reprezentacije Škotske potvrdio je da će Skot Mektomini, vezni fudbaler Mančester junajteda, krajem marta debitovati u dresu sa državnim grbom. To znači sa je Škotska dobila bitku s Engleskom.

Naime, mladi MekTomini rođen je u Engleskoj, ali mu je djed Škot, tako da je mogao birati između dvije reprezentacije. Nedavno je selektor Geret Sautgejt najavio da će obaviti razgovor sa MekTominijem kako bi ga nagovorio da obuče dres Engleske.

Međutim, izgleda da je MekLiš bio mnogo uspješniji u razgovoru sa talentovanim 21-godišnjim veznim fudbalerom kojem Žoze Murinjo pruža sve više šansi za igranje.

"Razgovor je bio dobar. Gledao sam ga u oči i zaista osjetio da želi da igra za Škotsku. Iako treba da odigra zvaničnu takmičarsku utakmicu da bi definitivno bio upisan kao pravi Škot, osjetim da je već sada to. Ako bude igrao u jednoj prijateljskoj utakmici, što će sigurno uraditi ukoliko se ne povrijedi, nadam se da će MekTominit pokazati svoju vjernost", kazao je MekLiš za britanske medije.

Škotska se 23. marta u prijateljskoj utakmici na domaćem sastaje sa Kostarikom, a četiri dana kasnije u gostima sa Mađarskom.

MekTomini je dijete Mančester junajteda, za koji je debitovao krajem prošle sezone. Do sada je za "crvene đavole" odigrao 18 takmičarskih utakmica.

Zanimljivo, nikada nije igrao niti za jednu od mlađih selekcija Škotske ili Engleske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC